ГЕРБ заподозряха държавния глава и столетницата, че искат да съборят

...
ГЕРБ заподозряха държавния глава и столетницата, че искат да съборят
Коментари Харесай

Радев и БСП искат да съборят кабинета, разкри Цветанов

ГЕРБ заподозряха президента и столетницата, че желаят да съборят кабинета. Румен Радев е индивидът, който в действителност към този момент приказва повече като поръчка като политически водач на политически план, а не като президент на Република България. Това разяснява и в Народното събрание Цветан Цветанов.

На въпрос какъв е този план, той изясни: " То, за всички към този момент ясно. " Разделението, което се прави през днешния ден в обществото и координираните дейности сред Българска социалистическа партия и президента Радев са с една единствена цел - реализиране на политическа дестабилизация, на политическа рецесия, която да докара до предварителни парламентарни избори и сформиране на длъжностен кабинет, безапелационен е Цветанов.

Всичко това, съгласно него, значи угаждане на желанието на Българска социалистическа партия да взе участие в ръководството, както имаха късата опция да го създадат по време на служебния кабинет на Румен Радев.

Цветан Цветанов поздрави Илияна Йотова и уточни, че има огромна разлика сред нейните изявления и мненията на президента. Тя превъзхожда с съсловия държанието на президента, безапелационен е Цветан Цветанов. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР