ГЕРБ започва преговори и с други партии в НС, освен

...
ГЕРБ започва преговори и с други партии в НС, освен
Коментари Харесай

Борисов обяви: ГЕРБ започва преговори и с другите партии в НС ВИДЕО

ГЕРБ стартира договаряния и с други партии в Народно събрание, с изключение на с обединението ПП-ДБ. Това разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Да правиш държавно управление самичък е нещо нечувано. Още по-нечувано е с 64 да правиш държавно управление. Те взривяват единствената добра обстановка за страната за отиване на локални избори. Нищо друго също така не ги интересува. От през днешния ден започваме договаряния с другите партии. Коалиция няма да вършим, ще използван същата тяхна подла хватка ", това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

" В такова Народно заседание ние не можем да изберем и комисиите в този момент, няма ясно болшинство. Разговорите с другите партии ще кажат какво ще е мнозинството. От през днешния ден започваме съвещания. Всички виждат злокобното положение на страната. Продънения финансов запас, продънените финанси, големия дълг, който би трябвало да се тегли. Без постоянно държавно управление страната още юни месец ще изпадне в колапс. Те не престават да си играят на държавно управление н ", добави Борисов. 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР