ГЕРБ захапаха червените, че се заигравали със страха на хората.

...
ГЕРБ захапаха червените, че се заигравали със страха на хората.
Коментари Харесай

ГЕРБ захапаха червените, че се заигравали със страха на хората

ГЕРБ захапаха алените, че се заигравали със страха на хората . Мануил Манев ги упрекна,че да рискови за държават а. Изнасяли погрешни данни. Няма нито една крачка на оттегляне от отговорностите на Министерство на вътрешните работи , съгласно него.

Нямало дума в закон, който да лишава права на жителите и на Министерство на вътрешните работи. Не трябвало да се яхва политически вълната, тъй като това било рисково за националната сигурност, по думите на Манев.

Именно левицата продала и протекция единствената конструкция на Министерство на вътрешните работи с право да охранява частната благосъстоятелност . Именно при кабинета Орешарски, съгласно гербера, имало оттегляне от активността на Министерство на вътрешните работи.

 Българска социалистическа партия отново подлага на критика ръководещите, раздържавявало се силовото ведомство
Българска социалистическа партия отново подлага на критика ръководещите, раздържавявало се силовото ведомство

Полицаите се оказвали прекомерно скъпи на страната и по тази причина в Министерство на вътрешните работи влизали частни ползи

Социалистът Антон Кутев се засегна от тона на Мануил Манев. Герберът не си сдържал нервите. Да съблюдаваме децибелите, настоя Кутев.

Припомняме, в понеделник, 12 март, основният прокурор Сотир Цацаров , а след него и президентът Румен Радев сезираха Конституционния съд по отношение на противоречивите текстове в Закона за частната охранителна активност.

По думите на президента " страната няма право да абдикира от грижата за сигурността и спокойствието на хората в обитаемоте места, включително в така наречен урбанизирани територии ".

На 19 януари и ДБГ желаеха президентско несъгласие върху Закона за частна охранителна активност . От партията приканиха президентът Радев да сезира и Конституционния съд за пояснение на част от текстовете.

В края на януари работодателите също желаеха президентско несъгласие върху този закон . Техните претекстове бяха разнообразни - желаят по-лек лицензионен режим за частната охранителна активност.

Стана ясно и че самите охранителни компании имат забележки във връзка с закона.

 Кметовете желаят полски пазачи, само че не и частна защита
Кметовете желаят полски пазачи, само че не и частна защита

Концесионерите да се грижат за язовирите, желаят от локалната власт
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР