ГЕРБ загуби тези избори. Протестният вот спечели. Това заяви пред

...
ГЕРБ загуби тези избори. Протестният вот спечели. Това заяви пред
Коментари Харесай

Мая Манолова: Протестният вот е първа политическа сила

ГЕРБ загуби тези избори. Протестният избор завоюва. Това съобщи пред Българска национална телевизия в първи коментар на изборните резултати Мая Манолова, съпредседател на коалиция „ Изправи се! Мутри вън! “.

„ Според всички социолози „ Изправи се! Мутри вън! “ ще бъде част от идващия парламент. Със сигурност вотът за нас е недооценен от социолозите, по този начин беше и на локалните избори, където даваха феноменални разлики сред мен и Фандъкова, а в един миг се оказа че разликите са дребни. Влизаме със сериозна и постоянна парламентарна група “, разяснява Манолова.

По думите й най-важното на тези избори е, че хората са излезли и дали своят вот „ макар опитите на властта да саботира вота зад граница и опитите да сплашат хората “.

„ Високата интензивност демонстрира, че хората желаят смяна и парламент, който да има висока представителност “, разяснява още Манолова.

На въпрос с кого е склонна да се коалира " Изправи се! Мутри вън! " тя съобщи, че ще се изчакат окончателните резултати.

„ Вижда се, че протестният избор е първа политическа мощ. При никакви условия и конфигурации няма да поддържаме и да търсим общи дейности с ГЕРБ и Движение за права и свободи “, акцентира Манолова.

„ Демократична България “ и „ ИТН ” не са наши съперници, ние сме сътрудници и огромната борба беше против партията на статуквото, и мисля, че протестният избор завоюва, добави Манолова.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР