ГЕРБ загуби тези избори. Протестният вот спечели. Това заяви пред

...
ГЕРБ загуби тези избори. Протестният вот спечели. Това заяви пред
Коментари Харесай

Мая Манолова: ГЕРБ загуби тези избори, протестният вот спечели

ГЕРБ загуби тези избори. Протестният избор завоюва. Това съобщи пред Българска национална телевизия в първи коментар на изборните резултати Мая Манолова, съпредседател на коалиция " Изправи се! Мутри вън! ".

Според всички социолози, ще сме част от идващия парламент, безапелационна е Манолова.

Със сигурност, вотът за нас е недооценен от социолозите, по този начин беше и на локалните избори, където се явявах с Фандъкова, напомни Манолова.

Влизаме със сериозна и постоянна парламентарна група. Хората излязоха и гласоподаваха макар опитите на властта да ги сплаши. Хората желаят смяна, желаят парламент с висока представителност, разяснява още Манолова.



Сн. Десислава Кулелиева

На въпрос с кого е склонна да се коалира " Изправи се! Мутри вън! " тя съобщи, че ще се изчакат окончателните резултати.

През целия ден имахме десетки сигнали за пазаруване на гласова и следен избор, с цел да може да влезе една от патериците на ГЕРБ, сподели Манолова.

Вижда се, че протестният избор е първа политическа мощ. При никакви условия няма да поддържаме ГЕРБ и Движение за права и свободи, акцентира Манолова.

" Демократична България " и " ИТН " не са наши съперници, ние сме сътрудници и огромната борба беше против партията на статуквото, и мисля, че протестният избор завоюва, добави Манолова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР