ГЕРБ взе решение кой да излъчи за еврокомисар.Взехме решение да

...
ГЕРБ взе решение кой да излъчи за еврокомисар.Взехме решение да
Коментари Харесай

Бойко Борисов: ГЕРБ предлага Илияна Иванова за еврокомисар

ГЕРБ взе решение кой да излъчи за еврокомисар.

Взехме решение да излъчим за еврокомисар от ГЕРБ Илияна Иванова, член на Европейската сметка палата. Познато лице в Брюксел, доста способена. Имахме още няколко претендента, почтени, само че партията застана зад Илияна Иванова. Европейска комисия ще реши, само че мисля, че нашият претендент е по-добър. Това разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред медии.

ПП-ДБ нямат политическо семейство. Еврокомисарят би трябвало да е от спечелилия на изборите и от участвалите в основаването на трите институции преди време. Тук е правилото, до момента в който всичко не се контракти, нищо не е контрактувано. Пет дни се прави това нещо в Брюксел.

На въпрос за какво е отказал да даде ДНК проба по делото „ Барселонагейт “, той отговори: „ На непознати деца да давам проба? Вие дадохте ли проба на вашите деца? В последните две-три седмици за следващ път някой, който желае да прави политическа партия, стартира да се занимава с Бойко Борисов. Всичко това беше, с цел да се направи основата на политическа партия, за които знаете месеци наред, написа novini.bg.

„ Попита ли някой от вас за тези две години и половина какъв брой каузи седят на трупчета, какъв брой производства и имунитети се желаеха? Питайте “, обърна се той към медиите.

" Когато един човек реши да си прави партия отново на мой тил - по този начин беше Бареков, по този начин беше Яне Янев, виждате, че ГЕРБ пак са първи. Няма да си разходвам силата да се изяснявам всеки ден. Очевидно е, че Гешев потегли да прави партия, нападайки мен и Кирил Петков, с цел да ни дискредитира ", безапелационен е той.

„ Нито съм избирал Борислав Сарафов, нито съм го виждал и чувал. Последният път беше по Костинброд, когато ме разпитваха. Не съм взел участие в свалянето на Гешев, нито в избора на Сарафов, нито на неговата заместничка “, безапелационен е той.

„ Ние в действителност не управляваме – ръководят ПП-ДБ. Ще върнем всичко в Народното събрание. Те избраха министри, зам.-министир, сменят организации, всичко – не ни питат. Ако желаят да ни питат, тяхна работа, след осем месеца ще е противоположното. Връщаме се към думите на ПП-ДБ, че желаят да ръководят, а всички комисии ще са наши и на другите партии, с цел да ги направляваме. Председателите ще бъдат от другите партии “, съобщи още Борисов.

Той разясни, че задължението им е Кирил Петков да оглави комисията по европейски въпроси.

По мотив думите на Радостин Василев, който нарекъл Борисов „ Зайко Байко “, той отвърна: „ Руди Гела желае да ви притегли вниманието, тъй като е нищожен. Направете инспекция – в случай че изявление не стартира с Бойко Борисов, не е изявление. Ако не се извърнат към Бойко Борисов, не е казано нищо. “

„ ГЕРБ е яка, мощна, единствената партия, направила нещо положително за България в последните години. От времето, когато бях основен секретар, хората ме избират. Оттогава се борим с престъпността и корупцията. София беше кочина – без парк, без фонтан, без метро, рейсовете, торелите и трамваите бяха по-скари от мен. Като министър председател направих най-хубавата инфраструктура. Две години те какво направиха? Хайде да взимаме ДНК от всички деца в София, и на вашите, желаете ли? “ приключи той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР