ГЕРБ: Време е шоуто да приключи, трябват решения Победителят е

...
ГЕРБ: Време е шоуто да приключи, трябват решения Победителят е
Коментари Харесай

Кой какво обеща и какво поиска в новия парламент

ГЕРБ: Време е шоуто да завърши, трябват решения



" Победителят е единствено един и това е ГЕРБ ", сподели Десислава Атанасова от парламентарната естрада. " Една рецесия се ръководи с дейности и решения, а освен с говорене. Народът ни избира, с цел да служим на него, а не на личните си демони и пристрастености ", продължи новата шефка на ПГ на ГЕРБ.

" Вече разбрахме, че Картаген би трябвало да бъде погубен, само че към момента не сме разбрали какво следва по-късно ", добави тя. " Време е шоуто да завърши ", приключи Атанасова, призовавайки всички да си подадат ръка, и подсети за девиза " Съединението прави силата ".

" ИТН ": Гласуване по пощата, един лев партийна дотация



" Ще внесем промени в Изборния кодекс. Няколко обикновени неща, с цел да може всеки български жител да гласоподава на всички места по света. Въвеждане на избор по пощата. 100% машинно гласоподаване, разформироване на този състав на ЦИК и въвеждане на видеонаблюдение на изборите ", разгласи целите зам.-председателят на " ИТН " Тошко Йорданов. Ще се предложи и понижаване на партийната дотация до 1 лев на глас. Йорданов предвижда, че Народното събрание най-вероятно няма да изкара цялостния си мандат, само че " ще работи толкоз, колкото би трябвало ".

Българска социалистическа партия: Мораториум за назначения и разходи на кабинета " Борисов "



Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова изиска мораториум върху сключването на контракти и назначения от настоящия кабинет. " Бихме подкрепили държавно управление на " ИТН " по политики, свързани с разграждането на паралелната страна. Ако ни връчат мандата на нас, ще решим в допълнение какво да вършим ", сподели Нинова. И разгласи като съществена цел премахването на структурите на паралелната страна.

Движение за права и свободи: Пластично държавно управление и рестарт на държавността



" Гражданите ясно демонстрираха предпочитание за смяна, с която да спрем омразата и да възстановим политическата нормалност и да създадем рестарт на държавността ", разгласи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Той сподели, че България е по-близо до вероятността на нови избори, само че страната няма потребност от политическа рецесия. Движение за права и свободи желае сформиране на " доста по-пластичен кабинет, който не се оглавява от партиен водач ".

Демократична България: Трябва ни време за правосъдна промяна



Съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов показа 10 целта. Той стартира с процеса за всеобща доброволна имунизация, въвеждане на комплекс от съответни ограничения за икономическо подкрепяне на жителите и компаниите, внасяне на Плана за възобновяване и резистентност. Демократична България изиска също смяна в конституцията за промяна на основния прокурор Иван Гешев и радикална промяна на Висшия правосъден съвет. Другите цели са въвеждането на директната конституционна тъжба и лустрацията. " Ако " ИТН " не успее да излъчи държавно управление, ние сме подготвени да обсъждаме всички дейности, които да дадат време на този парламент, с цел да свърши всичко ", сподели още Иванов.

" Изправи се! Мутри вън! ": Искаме да извадим мутрите от властта



" Нашата цел е изваждането на мутрите от ръководството на страната. Това се отнася освен за основните мутри, само че и за тези, които ги обслужваха ", сподели ръководителят на ПГ на " Изправи се! Мутри вън! " Мая Манолова.

Целите на групировката са назначението на нов основен прокурор и гарантиране на независимостта на регулаторите. " Пълна проверка на корумпираното ръководство. Искаме да създадем по този начин, че повече в бъдеще мутренското ръководство да не е допустимо ", сподели Манолова.

Коалицията ще работи за въвеждане на отдалечено електронно гласоподаване, унищожаване на рестриктивните мерки за гласуването в чужбина, пречистване на изборните описи с дейна регистрация и промяна на управлението на Българска национална телевизия.

Целите на групировката са назначението на нов основен прокурор и гарантиране на независимостта на регулаторите. " Пълна проверка на корумпираното ръководство. Искаме да създадем по този начин, че повече в бъдеще мутренското ръководство да не е допустимо ", сподели Манолова.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР