ГЕРБ връща мандата на президента. Това става ясно от включване

...
ГЕРБ връща мандата на президента. Това става ясно от включване
Коментари Харесай

ГЕРБ връща мандата, съобщи в 15 минутен монолог Борисов от Банкя

ГЕРБ връща мандата на президента. Това излиза наяве от включване онлайн във Facebook от профила на министър - ръководителя в оставка Бойко Борисов. Цялото изпълнително бюро на партията е било събрано в къщата му в Банкя още в 7,30 ч., стана ясно още от 15-минутното изявление на Борисов.

Приемам решението на Изпълнителната комисия да върнем мандата. Това съобщи Бойко Борисов.

" Най-лесно е да откажеш среща, тъй като там би трябвало да взимам незабавно решения. Връщаме мандата за сформиране на държавно управление ". Това заяви министър председателят в оставка във връзка отводите на " ИТН " и Демократична България да се срещнат с ГЕРБ.

" Българските жители съумяха да видят по какъв начин би изглеждал наш кабинет в такава революционна обстановка. Вчера видях по какъв начин незабавно се метната на депутатските Мерцедеси. Видях, че в първите решения бяха да си създадат заплатите над 10 000 лева Видях по какъв начин се върна най-порочната процедура в Народното събрание - гласуването с непознати карти и то тези от " ИТН ", които обясняваха по какъв начин депутатите би трябвало да работят ", сподели Борисов.

По думите на премиера в оставка, " в случай че имаше рационална политическа класа, те щяха да разчетат какво споделя народът ".

" Народът сподели - ГЕРБ би трябвало да бъде в ръководството. И второ, народът сподели ГЕРБ би трябвало да бъде следен. тоест народът не ни е дал превес. Това е моят прочит на изборите ", сподели министър председателят в оставка.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР