ГЕРБ връща изборите назад със свое предложение хартиените бюлетини да

...
ГЕРБ връща изборите назад със свое предложение хартиените бюлетини да
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Искаме да се върнат хартиените бюлетини

ГЕРБ връща изборите обратно със свое предложение хартиените бюлетини да се върнат. Според тях това е по-справедливо решение - който желае да гласоподава с машина, а останалите с хартия. 

Внесохме и вот на съмнение с 59 подписа, заяви Десислава Атанасова.

„ Дори сме предложили в програмата за тази седмица на Народното събрание да бъде прегледан оня законопроект на Българска социалистическа партия, който някак необичайно към този момент два месеца престоява в чекмеджето на ръководителя на правната комисия от „ Продължаваме промяната “, сподели Атанасова.

„ За нас е безусловно необяснимо по какъв начин обединението, част от която внася подобен законопроект, другата част да не позволява за обсъждани и разискване тематиката в елементи. Затова считаме, че с изключение на нашия законопроект за смяна на Изборния кодекс, който е извънредно неотложен за разглеждане в Правната комисия, би трябвало да се прегледат и измененията, импортирани от Георги Свиленски и Филип Попов от Българска социалистическа партия “, добави тя. 

Българска социалистическа партия на своя конгрес взе решение за сходна смяна, сподели още Десислава Атанасова, съобщи флагман.бг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР