ГЕРБ водят пред ПП, а ДПС и Възраждане ще се

...
ГЕРБ водят пред ПП, а ДПС и Възраждане ще се
Коментари Харесай

Тренд: ГЕРБ са първи, ДПС и Възраждане се борят за третото място


ГЕРБ водят пред Политическа партия, а Движение за права и свободи и " Възраждане " ще се броят за третото място на идващите предварителни избори. Това предвиждат от организация " Тренд " в последното си изследване.

 биха спечелили парламентарните избори, в случай че те се организираха през днешния ден. Това излиза наяве от последното изследване на организация " Тренд ", оповестено на 1 септември. Партията на Бойко Борисов получава 24,4% поддръжка измежду гласоподавателите - растеж с 0,8% от юли насам. Втори са от " "  (19,6%), при които обаче се отбелязва спад.

Шест са сигурните участници в идващия парламент

Битка за третото място се обрисува сред Движение за права и свободи (10,6%) и " "  (10,3%). В идващия парламент ще попаднат още Българска социалистическа партия (8,6%) и " Демократична България " (7,3%). На кантар са " Български напредък "  на някогашния длъжностен министър председател Стефан Янев (4,5%) (3,9%).

61% от интервюираните считат, че " непременно би трябвало да бъде основано постоянно държавно управление "  след изборите. Едва 32% пък утвърждават

Предизборната акция стартира публично на 2 септември.
Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР