ГЕРБ водят координирана атака срещу президента Румен Радев и БСП.

...
ГЕРБ водят координирана атака срещу президента Румен Радев и БСП.
Коментари Харесай

Нинова обяви: ГЕРБ ги тресе страх от авторитета на Румен Радев

ГЕРБ водят координирана офанзива против президента Румен Радев и Българска социалистическа партия . Това разгласи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред БНР в коментар за Консултативния съвет за националната сигурност (КСНС), който се организира в четвъртък.

" Изненадах се след края на КСНС, тъй като вътре и дума не е ставало за излизане на България от Европейски Съюз и НАТО . Нито един от текстовете не навежда на такава мисъл и внезапно извън се приказва това ", разяснява Нинова.

 Радев снел доверието на НАТО и Европейски Съюз към България
Радев снел доверието на НАТО и Европейски Съюз към България

Цветанов прикани Радев да осветли по какъв начин е финансирал акцията си

Според нея една от аргументите за това е боязън от престижа на президента Радев, а друга причина е неприемане, че ГЕРБ са изгубили една институция . " Те (ГЕРБ) не могат да проумеят, че може да има институция, която не им е послушна ", счита тя.

" Координирана офанзива против президента, тъй като мисля, че това се прави от господин Цветан Цветанов в ролята му на сякаш неприятното ченге, господин Борисов - сякаш положителното ченге . Вътре на КСНС Борисов и Цветанов нападнаха в синхрон господин Радев. Единият за тъмнината и светлината, прозрачността и кражбата в страната - Бойко Борисов, а другият - за превъоръжаването на армията и по тази причина какъв аероплан да бъде платен. Стратегия за събаряне на престижа на Румен Радев виждам зад това ", посочи ръководителят на Българска социалистическа партия.

 Румен Радев загатна, че Цветанов не чете добре
Румен Радев загатна, че Цветанов не чете добре

Държавният глава уточни, че неслучайно упорства за по-добро обучение

Тя поддържа казаното от Румен Радев по време на лекцията пред студенти от УНСС. " Или би трябвало да променим статуквото, или ще дойдат националистически, популистки талази, с които е непредсказуемо накъде ще тръгне Европа и България. Споделям казаното от президента Румен Радев ", акцентира тя.

 Арестуваха кмета на столичния регион Обновена
Арестуваха кмета на столичния регион " Младост "

Над четири часа Десислава Иванчева заставам с белезници на ръцете в центъра на София

Нинова показа и мнението си за задържането на кмета на регион " Младост " Десислава Иванчева. Според нея методът на задържането е минал нормалността и границите : " Задържането пет часа на улицата, на тротоара с белезниците - повече показност, в сравнение с наличие . Подобни показни арести, завършиха с неоправдателни присъди за България в Страсбург и ги заплати народа. "

 Нинова орязва депутатските заплати и почивки
Нинова орязва депутатските заплати и почивки

Сега заплатата на родните законодатели се усилва автоматизирано с растежа на междинната заплата

Корнелия Нинова отговори и на изказванията на нейни сътрудници, че апелът ѝ за понижаване на депутатските заплати и почивните дни е популизъм. " Ако желаеме да променяме света, би трябвало да стартираме от себе си. Пропастта сред политическия хайлайф в Европа и в България се усилва ", акцентира водачът на Българска социалистическа партия.

" Смятам, че всяка привилегия на политиците е стъпка към политическото ни самоубийство в обстановката, в която се развива Европа, а и България ", добави тя.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР