ГЕРБ води с близо 10 на сто пред втората политическа

...
ГЕРБ води с близо 10 на сто пред втората политическа
Коментари Харесай

Важните новини във ФАКТИ на 24 септември


ГЕРБ води с близо 10 на 100 пред втората политическа мощ " Продължаваме промяната ", сочи ново социологическо изследване на организация " Медиана ". Според проучването има огромна възможност в идващото Народно заседание да има 8 политически сили, всички, които бяха в последния парламент плюс " Български напредък ".

Според резултатите от изследването на социологическата организация " Медиана " към този момент ГЕРБ господства пред " Продължаваме промяната ", като над 26 % от интервюираните биха дали своят вот за партията на Бойко Борисов, а малко над 16 на 100 - за " Продължаваме промяната ".

България е една от дребното страни в Европейски Съюз, които не поддържат желае на Украйна против Русия в съда за правата на индивида в Страсбург, разкри " Сега ".

Досега към този момент 23 страни от Евросъюза са подали заявки в Европейския съд по правата на индивида (ЕСПЧ) за присъединение като трета страна при разглеждане на на желае на Киев против Москва. България е в компанията на Гърция, Унгария, Малта и Кипър, оповестява радиостанция „ Дойче веле “. От страните отвън Европейски Съюз искът е подсилен от Норвегия, а своите планове да го строят към този момент са оповестили още и Англия и Исландия. Неправителствената организация " Женевската академия за интернационалното филантропично право " също изиска акредитация за присъединяване в правосъдното дело.

" Нито съм Нострадамус, нито съм вещател. Дълги години съм работил като началник на избирателен щаб на Движение за права и свободи и не преставам да работя, познавайки електоралното пространство, по какъв начин се гласоподава в България ", това съобщи политическият анализатор Осман Октай пред " ЕвроДикоФ " на телевизия " Евроком ".

" Тази вълна, която стартира от 2020-та година, имаше поддръжка от към 70-75% от жителите за смяна и продължава да дефинира изборните страсти в България. Колкото и да пробват да се управляват с измислени разбори и пропагандатори, тази вълна няма да може да обърне тази страст за поддръжка за смяна на българското поданство ", продължи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР