ГЕРБ води пред БСП с малко под 4 процента в

...
ГЕРБ води пред БСП с малко под 4 процента в
Коментари Харесай

Маркет ЛИНКС: ГЕРБ води пред БСП с почти 4% в нагласите за евровота

ГЕРБ води пред Българска социалистическа партия с малко под 4 % в настройките за избор на евроизборите. Това сочат данните от взаимно национално-представително изследване на bTV и Маркет ЛИНКС.
Преди изборите: Коя партия ще вкара най-вече депутати в европарламента? ГЕРБ и Българска социалистическа партия съумяват по подобен метод да активизират своите гласоподаватели, сочи изследване на Маркет ЛИНКС
Данните демонстрират, че и двете водещи партии ГЕРБ и Българска социалистическа партия съумяват по подобен метод да активизират гласоподавателите си, като ГЕРБ има преднина пред Българска социалистическа партия, която е на второ място.

Снимка: btvnovinite.bg

Движение за права и свободи е другата политическа мощ, която сигурно ще вкара евродепутат сочи проучването.

Снимка: btvnovinite.bg
По отношение на удовлетвореността от развиването на страната, данните демонстрират близо два пъти по-висок показател на негативните оценки спрямо позитивните.

Снимка: btvnovinite.bg
Изследване на организация АФИС дава противоположна картина на електоралните настройки. Според данните обаче, Българска социалистическа партия води пред ГЕРБ с съвсем 4 на 100, а на трето и четвърто място са надлежно Движение за права и свободи и Обединените патриоти.

Снимка: btvnovinite.bg
Ако изборите бяха през днешния ден Българска социалистическа партия биха получили сред 6 и 7 евромандата. На същия брой евродепутати би разчитала и ГЕРБ. За Движение за права и свободи броят на мандатите съгласно проучването би бил сред 3 и 4, а за патриотите - 1.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР