ГЕРБ внесе сигнал до прокуратурата срещу депутата от БСП Таско

...
ГЕРБ внесе сигнал до прокуратурата срещу депутата от БСП Таско
Коментари Харесай

ГЕРБ поиска изключването на Ерменков от парламента заради отровената вода

ГЕРБ внесе сигнал до прокуратурата против депутата от Българска социалистическа партия Таско Ерменков поради негов пост във Фейсбук за отравяне на водата в София, който провокира суматоха измежду столичани. От ГЕРБ упорстват още Българска социалистическа партия да изиска оставката на Ерменков и в случай че той не я даде - да бъде изключен от парламентарната им група и изпъден от Народното събрание. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Тома Биков, откакто дружно с сътрудника си Данаил Кирилов двамата внесоха сигнала в прокуратурата.

Според Биков в тази ситуация има два разновидността, които изясняват държанието на Ерменков. Първият - тотална некомпетентност, а вторият - умишлени злоумишлени дейности. Биков сподели и, че по същото време, по което Ерменков сътвори суматоха във Фейсбук, някогашен кмет на Шумен (бел. ред. - Красимир Костов) разгласи на конференция, че градът бил облъчен с радиоактивни субстанции. " Моят GPS демонстрира, че източникът на облъчване е източно от Шумен. Вие като публицисти се поинтересувайте защо става въпрос. Но е нещо ужасно, като при Чернобил е! ", съобщи Красимир Костов на специфична конференция и не пропусна да добави: " Ако това е правилно , доста е необичайно за какво локалната власт мълчи към този момент 15 дни ".

Надявам се това да не е координирана офанзива на Българска социалистическа партия против националната сигурност, разяснява Биков. Той категорично акцентира, че Ерменков е депутат и като подобен е по-особен източник на информация, т.е. смята се за по-достоверен. " Ако на следващия ден фактически има проблем, хората няма да знаят на кого да имат вяра ", добави депутатът на ГЕРБ.

Биков не пропусна да иронизира, че в случай че по времето на комунизма България е имала такива разузнавачи като Ерменков, не е чудно, че комунизмът е паднал.

Припомняме, че Ерменков написа следното в персоналния си профил във Фейсбук: " Приятел ми изпрати известие: Не пий вода от чешмата. Не я използвай даже за готвене. Отровна е. Вчера научихме, че в Искъра са изсипани огромно количество отровни химикали и сега водата в софия е ОТРОВНА. От 5 разнообразни, самостоятелни един от различен източника знаем инфото, само че не можем да го пуснем обществено, защото институциите мълчат (да не се изложат пред европейците). Кажи на другари и близки, най-малко 1 седмица да не използват чешмяна вода. Източникът на идното е сериозен жител. Имаме информация, че е осведомен и народен представител. "

Всички институции изрично отхвърлиха, че с водата на София има какъвто и да е проблем.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР