ГЕРБ в Пловдив искат спиране на пробива под Водната палата,

...
ГЕРБ в Пловдив искат спиране на пробива под Водната палата,
Коментари Харесай

И партиите яхнаха пробива под Водната палата - ГЕРБ скочи пр...

ГЕРБ в Пловдив желаят прекъсване на пробива под Водната палата, се споделя в известие на партията до медиите. По-рано през днешния ден против плана се оповестиха пловдивски общественици, политици и културни дейци, които изпратиха писмо с ултиматум до кмета Здравко Димитров. Ако строителните действия не спрат, ще прибегнем до протестни дейности, написаха те.

От ГЕРБ Пловдив пък настояха да се вземе решение за прекратяване на плана до изясняване на всички обстоятелства и условия по отношение на пълнотата на строителната документи за цялостното осъществяване. Ето цялостния текст на известието:

 

" На свое съвещание на Ръководството на Политическа партия ГЕРБ в Пловдив–град  взе решение да разпореди на общинските съветници от групата на  ГЕРБ да предизвикват изключителна сесия със следния дневен ред:

1. Представяне на плана, преписка с фирмата- реализатор, строителни бумаги и разрешителни за „ Пробив на Водна палата – Транспортен възел на две равнища за връзка на бул. “Цар Борис III Обединител ” и бул. “Марица - юг “ – инженеринг ”.

2. Представяне на преписка с Управляващия орган на Оперативна програма РР по отношение на вероятни финансови корекции при осъществяване на план „ Пробив на Водна палата – Транспортен възел на две равнища за връзка на бул. “Цар Борис III Обединител ” и бул. “Марица - юг “ – инженеринг ”.

3. Представяне на протоколи от разискванията от Обществения съвет, основан от Общински съвет - Пловдив, за надзор на разходването на средствата от заема по " Фонд за устойчиви градове ". Представяне на протоколите от публичните разисквания за заема, финансиращ осъществяването на план за „ Пробив на Водна палата – Транспортен възел на две равнища за връзка на бул. “Цар Борис III  Обединител ” и бул. “Марица - юг “ – инженеринг ”.

4. Вземане на решение за прекратяване на осъществяването до изясняване на всички обстоятелства и условия по отношение на пълнотата на строителната документи за цялостното осъществяване на план „ Пробив на Водна палата – Транспортен възел на две равнища за връзка на бул. “Цар Борис III Обединител ” и бул. “Марица - юг “ – инженеринг ”.

Политическа партия ГЕРБ като най-голямата политическа  партия в град Пловдив е мощно ангажирана с развиването и възстановяване на качеството на живот в града ни. За нас публичният разговор е от първостепенно значение, още повече когато той касае бъдещето на нашия обичан град. Призоваваме общинските съветници от други партии да поддържат нашата самодейност, се споделя в известие на партията до медиите. "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР