ГЕРБ в изолация има най-много гласове, БСП – неизолирани в

...
ГЕРБ в изолация има най-много гласове, БСП – неизолирани в
Коментари Харесай

Борисов: Най-мащабното купуване на гласове се провежда в българския парламент

ГЕРБ в изолираност има най-вече гласове, Българска социалистическа партия – неизолирани в коалиция с Да, България – 30%, Има Такъв Народ и Политическа партия – 13%. С машини при извънреден полицейски тормоз, резултатите са тези в Нова Загора, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

ГЕРБ печели с изключение на Нова Загора, на първи тур печели и в други кметства.

Докато полицията всеобщо пресира, обикаля, влиза в къщите категорично да каже, че не би трябвало да се гласоподава са ГЕРБ, най-мащабното пазаруване на гласове в историята се организира в българския парламент. Освен пари за отцепници се оферират колосални суми да не влязат да гласоподават в пленарната зала. Така са се вкопчили в тази власт, че не виждат какво с случва към тях. Провалиха безусловно Пална за възобновяване, добави Борисов.

Вчера Европейска комисия понижи общата сума на безвъзмездните средства за България, над 500 милиона евро. Това е загуба на Промяната. Парите отиват в 6 други стопански системи. Титаните на обединението споделят случват се и такива неща. Губят се милиарди от несръчност и безнаказаност. Продължаваме да губим и готовите пари по европейската взаимност. Българинът няма да усети проекта за възобновяване. Катастрофа, акцентира Борисов.

Надуха ни главата за обществената си политика. Цената на хляба няма да падне с 20 %, ще намалее събираемостта с 20 %, уточни водачът на ГЕРБ. Тези хора корумпират депутатите, купуват по 10 хиляди гласа на час и това става пред очите на умните, сподели още той.

Видях Румен Гечев, международният първенец по банкрутиране на банки, стискаше крепко ръцете на Петков. Вървим към чудовищна инфлация. Съдебната промяна се свежда единствено до назначението на Бойко Рашков, уточни Борисов.

Бюджетът е прекроен в интерес на хората благодарение на опозицията. Необходимо е успокоение, с цел да го осъществим. В момента чуваме единствено заклинания и пазаруване на гласове, акцентира водачът на ГЕРБ.

По тематиката за РСМ, Борисов сподели, че се надява в РСМ да вземат решение, „ само че този път бе прокаран в България от опозицията “. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР