ГЕРБ успяха да отмъкнат част от плячката - така депутатът

...
ГЕРБ успяха да отмъкнат част от плячката - така депутатът
Коментари Харесай

БСП: Ябълката на раздора са отбраната и Министерството на енергетиката

ГЕРБ съумяха да завлечен част от плячката - по този начин депутатът от Българска социалистическа партия Христо Проданов разяснява връщането на изпълнени първи мандат то ГЕРБ-СДС. По думите му преди 24 часа е бил обявен същия състав на кабинет, само че тогава ПП-ДБ споделили, че е недопустим за тях.

Ако те на следващия ден гласоподават този недопустим за тях кабинет, това значи следващо изменничество по отношение на техните гласоподаватели. може да са се договорили да го гласоподават, само че и в двата разновидността това е неприятно за българските жители.

Ябълката на раздора са защитата и Министерството на енергетиката, съобщи социалистът.

" Защото в енергетиката има към 30 милиарда по " Уестингхаус " и строителството на нова нуклеарна централа, пари по ПВУ за Мариците, ав защитата са проектите за превъоръжаване на армията ".

Христо Проданов разяснява, че в ПП-ДБ има разделяне и допусна, че част от депутатите им може да не влязат влязат в зала, когато националното заседание би трябвало да гласоподава кабинета.

Въпреки това всичките са в кюпа. Разпределиха порциите за следващ път. Някъде да чухте за някакви политики, за минимална работна заплата, за приходи, за работещи небогати, обучение, опазване на здравето? Когато една политика е съсредоточена единствено върху разграбване на страната, това е неуместно и не се случва на никое място по света.

Според Проданов " сделките рано или късно ще лъснат ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР