ГЕРБ управлява успешно. На парламентарните избори на 11 юли хората

...
ГЕРБ управлява успешно. На парламентарните избори на 11 юли хората
Коментари Харесай

ГЕРБ управлява успешно

ГЕРБ ръководи сполучливо. На парламентарните избори на 11 юли хората да гласоподават за нас поради това, което сме сторили досега, поради това, което сме и поради това, което следва да сторим. Това сподели в предаването " 120 минути " по БТВ зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

В предизборната ни стратегия е заложено продължение на политиките по рационализация на страната, с доста мощен акцент върху образованието и науката, както и икономическа промяна, да имаме стопанска система с по-висока добавена стойност, която създава артикули и услуги с по-висока стойност, съобщи Дончев.

Претендирам, че когато сме управлявали, постоянно е имало ред, знаело се е кой носи отговорност. Зад хаоса сега стоят господин президентът и всички нови партии, които влязоха в предходния парламент, акцентира зам.-председателят на ГЕРБ.

По-важно на изборите от това да победим е да не загубим личната си физиономия, както вършат други партии – единия път са по-леви, другия – по-десни, добави той.

Дончев разяснява и вчерашната къса среща в Истанбул на водача на ГЕРБ Бойко Борисов с турския президент Реджеп Ердоган. Това не е единствената интернационална среща на господин Борисов в последните седмици. Той имаше серия от онлайн срещи с редица европейски водачи. Намирам за обикновено водачът на най-голямата партия у нас да се срещне с президента на прилежаща страна. Това показва персонално почитание и знак за величината на политическия водач, уточни Томислав Дончев.

Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР