ГЕРБ участваха в местните избори с това, което са направили.

...
ГЕРБ участваха в местните избори с това, което са направили.
Коментари Харесай

Петьо Блъсков след решението на Радев за Гешев: Президентът имаше шанс да постъпи мъдро и държавнически, а той отиде към хора на едни кресльовци

ГЕРБ участваха в локалните избори с това, което са създали. И то се вижда – освен автомагистрали, а и вложения, класификация на страната, сподели основният редактор на в. „ Труд “ Петьо Блъсков в изявление за предаването „ Беновска пита “ по Канал 3.

За страдание продължава изцяло безсмисленото наличие на Българска социалистическа партия на политическата сцена. Те работят без позиция, без теория, без ляв взор, вгледани в своя пъп, отпред с Корнелия Нинова, сподели още Блъсков.

Те желаят единствено власт, а не са потвърдили, че могат да я осъществят дейно с помощта на тяхната идеологическа отпадналост, вътрешни борби. Една страна не може да се осъществя на политически сакат крайник. Трябва да имат ясна идеология, ясна лява теория, а не да се чудят защо да се заяждат, съобщи основният редактор на „ Труд “.

Там има много рационални хора, които познават идеологията, европейските практики. Трябва да се смени това управление и да се работи за една действителна лява политика в страната, прикани той.

Премиерът Борисов сподели, че става скучно, то става и рисково окуцяването на политическия живот в лицето на Корнелия и още двама-трима индивида там, добави Блъсков.

Отсъства действителна политическа съпротива, опция, липсва политическия продуктивен модел, който работи в целия свят – разделяне на консерватори и либерали. Ние имаме стопански артикул, само че политическият ни артикул е към момента в областта на неизясненото, на хаоса, разяснява още той.

Това е доста висока топка в политиката и прави чест на него и на България, че ще я има. Резултатите сигурно ще са потребни, сподели Блъсков за идното посещаване на премиера Бойко Борисов в Белия дом.

В света върви развой на изчистване на връзките Изток-Запад, намаляване на нервността и в основата на това стои Доналд Тръмп. Шанс е за света, че има подобен президент Съединени американски щати, разяснява Блъсков.

Някой би споделил – нашият министър председател върви в Русия, в този момент ще върви в Съединени американски щати, какви са тия работи. Ами, по този начин би трябвало да е, в случай че желаеме светът да е по-спокоен и по-благоденстващ, добави той.

Приключена е тематиката „ Цветанов “, ясно е за какво. Аз обаче не преставам да настоявам, че от цялата тази група с жилищата, при него нещата са най-ясни юридически и финансово, отговори Блъсков на въпрос за някогашния зам.-председател на ГЕРБ.

Думите на Сергей Станишев не са ми обичаното четиво. Но този път той е съумял да излезе от теснотията на лявото политическо мислене и е споделил нещата доста човешки. Дано да се е развил по този начин с помощта на дългото си наличие в европейската левица, разяснява Блъсков статията на някогашния министър председател и водач на Българска социалистическа партия за положението на партията.

Президентът имаше извънреден късмет да постъпи умно и държавнически, а той отиде към хора на едни кресльовци, разяснява Блъсков решението на Румен Радев да върне указа за избор на Иван Гешев за основен прокурор. Трябвало да има съревнование.

Абе, хора, има конституция. Спазена ли е тази конституция – да. Това да не е конкурс за хубост или социална поръчка, попита Блъсков.

Грешка беше. Можеше да постъпи умно, да каже, каквото има, само че и че почита конституцията и решението на Висшия правосъден съвет и да пусне указа, добави Блъсков.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК document.domain = `petel.bg`; function resizeIframe() { document.getElementById( " ab045861 " ).style.width = `0px`; document.getEl
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР