ГЕРБ твърди, че скандалът с детската градина в Перник е

...
ГЕРБ твърди, че скандалът с детската градина в Перник е
Коментари Харесай

От БСП отговориха на ГЕРБ

ГЕРБ твърди, че абсурдът с детската градина в Перник е фиктивен и характерен образец за наглостта на Българска социалистическа партия.

Това написа в декларация от името на Българска социалистическа партия във връзка тематиката с частната детска градина в Перник. Публикуваме декларацията без редакторска интервенция.

"Ако това е правилно, значи Законът за определяне и попречване на спор на ползи е фиктивен, само че не е фиктивен фактът, че общински консултант от ГЕРБ, ръководител на комисията по обучение, внася личен план, след предварителна сделка с кмета на ГЕРБ, гласоподава си го самичък, в своя изгода, и с поддръжката на общинските съветници от ГЕРБ. Ако да показваш нарушение на закона и персонално облагодетелстване от властта е безочливост, то ние ще продължим да бъдем нагли. 100% неистина е изказванието на ГЕРБ, че за процедурата са дали своят вот общински съветници от Българска социалистическа партия. Гласувалите от Българска социалистическа партия са трима и те не са подкрепили това решение.

В същата декларация ГЕРБ изнасят информация, че общинска съветничка от Българска социалистическа партия живее в общинско жилище против наем от 30 лева Обръщаме внимание, че наемът се дефинира с разпоредба от Общинския съвет. Мнозинството в този съвет е на ГЕРБ. Увеличете наемите, господа ръководещи. Няма по какъв начин да вините наемателите, че вие сте определили тази сума. Въпреки че нашата общинска съветничка получава това жилище не от обществения фонд, а от служебните за кметове и общински съветници и след тежката загуба на брачна половинка си, тя е подготвена да покаже какво е морал и напуща жилището. За разлика от вашия морал, който при сходен случай награди Мария Габриел с пост еврокомисар.

ГЕРБ настояват, че хората виждат направеното от тях, тъй като то се употребява от всички. Питаме: откраднатите милиони от ремонта на НДК, за което има повдигнати обвинявания, раздадохте ли ги на всички или ги ползвате двама трима души? 4 тона суджук яде ли го целият български народ или единствено избрани хора със здравословни проблеми, поради които той е квалифициран по специфична рецепта от еленско месо?

Що се отнася до изказванията, че Българска социалистическа партия е влезнала в Народното събрание с помощта на купените ромски гласове преди малко определихте, че в България има най-малко 1 млн. роми и всички до един са дали своят вот за Българска социалистическа партия.

В декларацията на ГЕРБ се споделя, че българските жители не желаят смяна, само че в случай че погледнем обстоятелствата и забележим какъв брой хора са дали своят вот за всички други партии, отвън ГЕРБ, то желанието за смяна е изрично.

От ГЕРБ разбирали болката на Корнелия Нинова от съкрушителната загуба на парламентарните избори. Пожелаваме и на другите партии такава съкрушителна загуба, при която за по-малко от година поддръжката за Българска социалистическа партия се утроява. Съкрушителна е загубата на ГЕРБ на президентските избори.

На парламентарни избори 2017г. ние сме втора политическа мощ, само че най-малко не оправдахме това с изказванието, че сме ги изгубили преднамерено. Май някой различен изпитва болежка от първата загуба, която понесе от Българска социалистическа партия и президента Радев. ГЕРБ настояват, че нямаме морално право да приказваме и в това време акцентират нуждата от национално обединяване. Когато отричаш правата на една партия и на 1 млн. български жители, които стоят зад нея, нямаш морално право да приказваш за обединяване. Тежката разграничителна линия сред нас и ГЕРБ е не паралелната действителност, която те настояват, че ние сътворяваме, а паралелната страна, която съществува и краде от българския народ 10 милиарда лева годишно. Ако има нещо, което може да сплоти народа ни, то това е битката с паралелната страна. Очевидно е, че няма по какъв начин да я водим дружно с ГЕРБ, защото те са част от нея ", приключва декларацията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР