ГЕРБ цели да внесе разнобой в десницата. Това е мнението

...
ГЕРБ цели да внесе разнобой в десницата. Това е мнението
Коментари Харесай

Арман Бабикян: ГЕРБ цели да внесе разнобой в десницата

ГЕРБ цели да внесе разнобой в десницата . Това е мнението на експерта по политически маркетинг Арман Бабикян, изразено пред БНР.

Припомняме, тази заран на среща сред управленията на ГЕРБ и на Съюз на демократичните сили бе признато общо явяване на европейските избори . Лидерът на ГЕРБ и министър председател на страната Бойко Борисов даде обещание две избираеми места в листата на партията си за Съюз на демократичните сили.
 Борисов дава две места на Съюз на демократичните сили в евролистата Обновена
Борисов дава две места на Съюз на демократичните сили в евролистата

Няма да има загуба на десни гласове, следва диалог и с ДБГ

Часове преди тази среща от обединяването Демократична България оповестиха, че откакто Съюз на демократичните сили са предпочели ГЕРБ, то няма смисъл в съдействието им в десницата .

Според Бабикян Съюз на демократичните сили е значима за ГЕРБ по една причина - потребността да се внесе разнобой в десницата, която не харесва настоящето ръководство . Той дефинира диалозите сред двете партии като ход на мимикрия, който се играе за сметка на Съюз на демократичните сили.

" Обещаното избираемо място на сините в евролистата е служебно място за някой, който ще работи за ГЕРБ. То може да изчезне , в случай че има следващо " предписание " да се употребява преференцията ", сподели Бабикян.

По думите на Бабикян днешните диалози със Съюз на демократичните сили потвърждават още един път " монотеистичния темперамент на религията ГЕРБ , където има едно провидение ". Това е и избавителна сламка за " Позитано 20 ", които да акцентират едноличното взимане на решенията при главния им съперник.

Арман Бабикян напомни и предходните съдружни сътрудници на ГЕРБ - АБВ, Реформаторския блок и Патриотите.
 Има коалиция ГЕРБ-ДПС. Хвърляйте кърпите
Има коалиция ГЕРБ-ДПС. Хвърляйте кърпите

Желанието на Борисов да изкара още няколко месеца на власт добива трагикомичен темперамент

" ГЕРБ от дълго време практикува този обикновен метод. Всички обединения на ГЕРБ съставляват една и съща договорка . ГЕРБ се оправи с всички " в едно легло ". Без значение от идеологията ", сподели Бабикян.

По думите му, министрите на съдружните сътрудници не показват ползите на гласоподавателите, а на една личност, написана в едно тефтерче с буквите Д.П. ".
 България се управлявала от нова коалиция ГЕРБ и Движение за права и свободи
България се управлявала от нова коалиция ГЕРБ и Движение за права и свободи

По думите на депутатът от Българска социалистическа партия Стоян Мирчев скритата коалиция излязла нескрито

Според анализатора равнището на омерзение на българските жители от политиците е " на равнището на суджука ".

Припомняме, на 29 януари Специализираната прокуратура внесе в Специализирания углавен съд обвинителен акт против Живко Мартинов, упрекнат за изнудване на предприемач, за да набави за себе си полза от 4 тона недопечен суджук, 30 кг филе " Елена " и 30 кг телешка пастърма.

Представител на прокуратурата разясни, че замесването на името на премиера, се приема като детайл на заканите, които се твърди, че е употребявал Живко Мартинов.

На 11 януари 2019 година стана ясно, че профилирана прокуратура е повдигнала обвиняване за изнудване против някогашния депутат от 44-то Народно заседание Живко Мартинов

Делото, станало известно като " Суджукгейт ", стартира през юли 2017 година, когато до общественото пространство стигна вестта, че депутатът Живко Мартинов желал 4 т. суджук за премиера Бойко Борисов.

Относно новия апартамент на втория в ГЕРБ Цветан Цветанов, политическият анализатор дефинира историята с жилищата и вкусна, и отвратителна.

" Българското публично мнение е безразлично, когато го одерат с 5 милиарда за " Белене ", автомагистрали и саниране. То е сензитивно единствено на тематиката персонално замогване. Затова ще се занимаваме с жилища, а не на какъв брой скорости върви Европа ", разяснява Бабикян.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР