ГЕРБ трябва да сформира правителство в сянка с екипи, които

...
ГЕРБ трябва да сформира правителство в сянка с екипи, които
Коментари Харесай

Антонио Лопес, ЕНП: ГЕРБ трябва да сформира правителство в сянка и да подготви антикризисна програма

ГЕРБ би трябвало да образува държавно управление в сянка с екипи, които да приготвят антикризисна стратегия за ръководство на България и във всеки един миг да имат подготвеност да предложат управленчески решения. Това е ваш дълг, това е също по този начин наш дълг като Европейска национална партия към хората в България.  Това декларира в особено видеообръщение Антонио Лопес, общоприет секретар на Европейската национална партия (EНП), към делегатите на VII Национално заседание на ГЕРБ.

“ГЕРБ би трябвало да работи за ново ръководство на страната.  Мандатоносителят е групировка, която очевидно не желае да се учреди като политическа партия и да носи политическа отговорност. ГЕРБ би трябвало възвърне стабилността – политическия и междуинституционалния разговор. ГЕРБ би трябвало да сътвори условия за икономическа и обществена сигурност на жителите. ГЕРБ би трябвало да отстоява геополитическата ориентировка на България като страна член на Европейски Съюз и НАТО”, съобщи Лопес.   Той уточни, че сега страната се ръководи от “коалиция на омразата”. “Всичко е безредно, без визия, без посока нито пред гласоподавателите, нито пред гражданите”, съобщи Лопес.

Във видеообръщението се акцентира, че държавните управления, водени от Бойко Борисов, са превели България през поредност от рецесии и са я извеждали всякога по-силна. “Твоите държавни управления пазиха финансовата непоклатимост, България беше измежду страните с най-нисък дълг, направиха се огромни вложения в пътната, железопътната, екологичната инфраструктура”, обърна се Лопес към водача на ГЕРБ.

Генералният секретар на ЕНП пожела  сполучлив конгрес на делегатите, по време на който да бъдат сложени високи цели и отговорности, които в бъдеще ще доведат до стабилността и полагащото се почтено място на България на европейската сцена.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР