ГЕРБ трябва да е първа политическа сила, за да застане

...
ГЕРБ трябва да е първа политическа сила, за да застане
Коментари Харесай

Бойко Борисов: ГЕРБ трябва да е първа политическа сила, за да върнем добрината и толерантността

ГЕРБ би трябвало да е първа политическа мощ, с цел да застане крепко и да върнем добрината, толерантността и да се опитаме с крачки обратно да обединим народа, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Нинова два пъти си подаде оставката като водач на Българска социалистическа партия, не е обикновено освен това състояние да управляваш цяла страна. За правова страна в България към този момент не може да се приказва след тази година и половина – не се съблюдават нито Конституцията, нито законите. Вчера вършат публично разискване на нещо, което към този момент са приели в Народното събрание – все едно правиш годеж след сватбата. Кое е чудното, че партията, провалила се на изборите, се оказва, че ще прави държавно управление “, уточни Борисов.

„Заради пари, ежби и корупция се скараха. Слави Трифонов ги иронизира, че той е отговорен за всичко и ги накара да го арестуват. Но те не го направиха“, добави още Борисов.

„Днеска Народното събрание още веднъж ни посрами всички в лицето на Политическа партия – те не позволиха в зала да влезе таванът на горивата за вас, бе, хора. И те ще изясняват по какъв начин се „борят“. Конституция, ред, закони – всичко обърнато с краката нагоре. Жалко, че за шест месеца счупиха всичко в страната и искащи за ръководство няма. Решение няма. Дълговете са на тавана. На служебното държавно управление ще му трябват най-малко още 5 милиарда до края на годината Провалиха всичко до едно. Това, което ви казвахме, че крадат по безсъвестен метод от газа – по 120-130 милиона на месец. Знам какво са ви споделили на вас, публицистите – да не питате за Киро и „парапета“. Аз се чудя на тези ваши сътрудници от Русе – може ли да излезе Министерство на регионалното развитие и да каже, че се гордее, че няма нито една поръчка“, разяснява Борисов.

„Мисля, че българите прогледнаха. За да крадат от горивата, не позволиха през днешния ден в зала да сложим „тавана“. И всички българи ще схванат през днешния ден това. Същото е и с тока. Същото е и с газа. Няма газ. Всичко е през Турция, в случай че пристигна “, съобщи Борисов.

„Аз мога да работя с всеки, който съблюдава девиза на Народното събрание „Съединението прави силата“. Като схванаха, че няма да има държавно управление, по какъв начин бързо започнаха да приказват, че приключват меморандума с „Джемкорп“, “ съобщи Бойко Борисов.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР