ГЕРБ-Сливен регистрира листата си с кандидати за народни представители за

...
ГЕРБ-Сливен регистрира листата си с кандидати за народни представители за
Коментари Харесай

Десислава Танева води листата на ГЕРБ в Сливен |

ГЕРБ-Сливен записва листата си с претенденти за народни представители за идните на 4 април парламентарни избори. Регистрираната листа е 12-членна, а лидер е регионалният координатор и министър на земеделието, храните и горите Десислава Танева.

Втора е Мария Белова – правист, депутат в 43-то и 44-то Народно заседание. Трета е Галя Захариева - възпитател и депутат в 42-то, 43-то и 44-то Народно събрание. Четвърти в листата е Пламен Крумов – бизнесмен и състезател. Той е общински ръководител на СДС-Сливен. Пета е доктор Наталия Канева – доктор. Началник на отделението по ендокринология в МБАЛ " Д-р Иван Селимински " -Сливен.

Под номер шест в листата е Георги Даскалов – фармацевт и управител на аптека в Сливен. Седми е Деян Митев –директор и основен живописен началник на Ансамбъл за национални песни и танци – Сливен. На осмо място е доктор Славян Тъмнев – доктор, специализант в „ Клиника по кожни и венерически заболявания “ в УМБАЛ „ Александровска “. Педагогът Милена Гочева е девета. Тя е начален преподавател в Сливен. Под номер 10 е доктор Димитър Великов – стоматолог и шеф на Амбулатория за самостоятелна процедура по дентална медицина. Единадесети в листата е Борис Шейтанов – бизнесмен и управител на осигурителен офис. На 12-то място е Даниела Василева – възпитател и преподавател в Сливен.

40% от листата на ГЕРБ в Сливен са от гражданската квота, а имената са препоръчани посредством анонимна анкета измежду близо 3 000 жители. Това съобщи след регистрацията на листата регионалният координатор на партията Десислава Танева. „ От всички претенденти за народни представители от ГЕРБ Сливен, единствено трима сме били в листи досега. Останалите девет са млади и образовани хора, които влизат в листа на ГЕРБ или друга политическа групировка за първи път. Това са младежи, които живеят в Сливен, корените им са от тук, работят и се развиват в нашия град “, сподели още Десислава Танева. Тя съобщи, че чака положителна и почтена акция, с действителни и изпълними задължения към хората.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР