ГЕРБ слагат ръка на министерствата с пари - такъв е

...
ГЕРБ слагат ръка на министерствата с пари - такъв е
Коментари Харесай

Христо Проданов, БСП: ГЕРБ слагат ръка на „министерствата с пари“. Отмъкнаха част от плячката

ГЕРБ поставят ръка на " министерствата с пари " - подобен е прочитът на Българска социалистическа партия на проектосъстава за кабинет, обявен от Мария Габриел.

 

ГЕРБ съумяха да завлечен част от плячката, каза Христо Проданов, народен представител от Българска социалистическа партия.

 

„ Само преди 24 часа ГЕРБ-СДС анонсира същия състав и тогава от ПП-ДБ обявиха, че той е недопустим за тях. Има два разновидността. Ако на следващия ден те гласоподават за този кабинет, това значи следващо изменничество към техните гласоподаватели “, съобщи Христо Проданов, народен представител от Българска социалистическа партия.

Той счита, че противоречивите министерски кресла са били тези на енергетиката и на защитата. „ Моят отговор е следният: Защото в енергетиката има 30 милиарда лева, а в защитата има пари за превъоръжаването на армията. Или другояче казано, това са министерствата, в които има сериозен финансов запас “, продължи той.

 

Според Христо Проданов в ПП-ДБ има разделяне, той допусна, че част от депутатите им може да не влязат влязат в пленарната зала, когато Народното събрание гласоподава кабинета.

" Въпреки това всичките са в кюпа. Разпределиха порциите за следващ път. Някъде да чухте за някакви политики, за минимална работна заплата, за приходи, за работещи небогати, обучение, опазване на здравето? Когато една политика е съсредоточена единствено върху разграбване на страната, това е неуместно и не се случва на никое място по света ", сподели социалиста в изказването си пред медиите.

Проданов обаче бе безапелационен, че " сделките рано или късно ще лъснат ".

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР