ГЕРБ слага Ред в хаоса. Има такъв народ заявява: Време

...
ГЕРБ слага Ред в хаоса. Има такъв народ заявява: Време
Коментари Харесай

На какви послания залагат партиите и коалициите в кампанията за изборите на 11 юли?

ГЕРБ поставя " Ред в хаоса ". " ИТН " декларира: " Време е за друго ". " Българска социалистическа партия за България " внася " Сигурност в смяната. С грижа за теб ". Движение за права и свободи още веднъж дава " Рестарт на държавността ", както на предходните избори през април. " Демократична България " залага на " Свобода, правда, рационализация ". " Изправи се! Мутри вън! " са избрали своето обръщение за име на обединението, а " Българските патриоти - Вътрешна македонска революционна организация, " Воля " и НФСБ " слагат " България над всичко ". Това са посланията, с които потеглят към предварителните парламентарни избори на 11 юли партиите и обединенията, които съгласно социолозите са с най-големи шансове да влязат в идващото Народно заседание, обобщават от Българска телеграфна агенция.

На остарели и нови лозунги залагат политическите обединения в акцията си в обществените мрежи за предварителния избор. Общо 23 са партиите и обединенията в интегралната бюлетина за идните избори.

От партия " Възраждане " декларират, че " България има потребност от Възраждане ". " Републиканци за България " се афишират " За Държава с правила ". Политическа партия " Гражданска платформа Българско лято " залага на " Справедливост за всеки " в борбата за вота на гласоподавателите. " За България - без компромис! " е мотото на акцията на Коалиция " Национално обединяване на десницата ".

Някои политически обединения имат ясно отличим слоган на акцията, на други самото име е обръщение, като да вземем за пример коалиция " Ляв съюз за чиста и свята република ", партия МИР - " Морал, разпоредителност, родолюбие ", и партия " Пряка народна власт ".

" Партия на зелените " се афишира " За чиста природа! За първокласен и заслужен живот! За бъдещето на българските деца! ".

Основните претенции в предизборния клип на партия " Атака " са за закриване на американските бази у нас и излизане от НАТО. Политическа партия " Български народен съюз " Нова народна власт " са озаглавили своя клип: " Ние сме съпротивата, ГЛАСУВАЙ! ". Върху суверенитета на България без външни зависимости подчертават и от Политическа партия " Свобода ". " За самостоятелна България. Извън НАТО и Европейски Съюз! " се афишират от Политическа партия " България на труда и разсъдъка ".

В избирателен клип от Коалиция " Движение дружно за смяна " отхвърлят прехода и партиите на статуквото, които са го направили, а в брошура на интернет страницата си от Политическа партия " Подем " се афишират за нова България, в която господства лявото.

От " Глас национален " зоват за " Народно опълчение " и разясняват, че става въпрос за " опълчване " на порочното 30-годишно ръководство в страната. В предизборния си клип във Facebook от Политическа партия " Бригада " даже декларират, че " да вярваш на политици е закононарушение ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР