ГЕРБ ще започне да води разговори по меморандума, предложен от

...
ГЕРБ ще започне да води разговори по меморандума, предложен от
Коментари Харесай

Борисов: Условията на ГЕРБ по меморандума ще станат ясни след оценката на министрите

ГЕРБ ще стартира да води диалози по меморандума, препоръчан от Политическа партия - Демократична България, откакто в понеделник станат ясни оценките а министрите. Тогава ще бъдат оповестени и изискванията, при които ГЕРБ ще одобри подписването на меморандума. Това съобщи във Варна водачът на партията Бойко Борисов.

“Каквото и да кажa в този момент, ще е пазарлък “, уточни Борисов. Тойкоментира, че е обикновено сред партиите да има спорове, само че би трябвало да се сплотяват към положителните неща, които са свършили и геостратегическата ориентировка на страната, а не да се наскърбяват.

„ Кирил Петков ми оказа помощ да схвана играта му, тъй като ми описа по какъв начин и на какво са ги учили в Харвард. Слагаш една алена линия за външния министър и мюретата, в тази ситуация ГЕРБ, се хвърлят на нея, а взимаш всичко друго. Много майсторски ход на Кирил Петков. Изведнъж външно министерство стана най-важното. После Денков излезе и сподели академично, че не било толкоз значимо, значимо било да се заменяем. И до момента в който се заменяем, всички организации и министерства остават за тях. Евала на Кирил по какъв начин изигра всички и остави ГЕРБ да мрънкат. И в този момент те споделят, че с цел да покажат какъв брой огромна работа са, се отхвърлят от поста външен министър, основават един по европейските въпроси, което е почти същото. И всичко друго остава за тях. Евала, в случай че са ги научили на нещо в Харвард, това е. И през днешния ден чуваме, че Христо Иванов желае да е единствено с ГЕРБ. Ама нали искахте да ни изчегъртате ”.

Според оферти от Политическа партия - Демократична България меморандум неправителствените организации стоят по-високо от политическите партии, счита водачът на ГЕРБ.

„ Сега те споделят, че другите партии нямат право да оферират положителни хора и положителни специалисти. А в случай че е неправителствена организация от ПП-ДБ, имат това право.Фактически с този меморандум излиза, че неправителствените организации стоят по-високо от политическите партии.Ако е по този начин - да си създадем неправителствени организации всички. В този документ се споделя да няма никой различен с изключение на ПП-ДБ и ГЕРБ в избора на регулаторите. Докато си приказваме за меморандума, Асен Василев тихомълком смени шефа на " Митниците ". Малка организация ли е това. Честно ли е, правилно ли е, в звук ли е с всичко това, което приказват от заран до вечер. И с цел да е още по-голямо насилието разбрахме, че следобяд е заменено и ръководствотонаАДФИ. Замина си с един размах шефът. Това значим регулатор ли е? Има ли го в меморандума. Ами на ДНСК, ГРАО, Агенция по вписванията. Цялото опазване на здравето е в Демократична България - и министърът, и шефът на Здравната каса. Цялата защита е в ръцете на Политическа партия ”.

Борисов разкритикува Политическа партия - Демократична България, че искатцялата власт в страната.

„ И в случай че някой от ГЕРБ и Движение за права и свободи изиска нещо, става неприятен, мракобесна фигура.Как се прави болшинство с 60 депутати от 240. При едни последващи избори какъв брой ще имат. Когато сядахме тези 7-8 индивида, всички мислехме по един метод. Мислехме си за страната. Какво им стана за тази една седмица. Сега, като карах, Севда ми чете изявленията в Народното събрание, не мога да допускам, че тези хора, които дружно се подписаха за Конституцията, енергетиката, оръжието за Украйна и още 100 неща...Кирил Петков толкоз добре ме разиграва пред публиката сега, че като кандиса за Външно, ще вземе всичко.Е по какъв начин всичко, бе? Представяш ли си да имаш 100% надзор във финансите, защитата, туризма, стопанската система, промишлеността, спорта. Дори и да ми припишат Калин Стоянов, и там е 50 на 50, тъй като Живко Коцев е 100% предложение на Атанасов ”.

„ Всички партии са в предизборна акция. Вече и ние сме в такава, по структурите и се активизираме. Не е добре за страната, изрично не е “, сподели още Борисов.

Във Варна той разгласи ново локално управление на ГЕРБ. Бившият кмет на морския град и регионален координатор Иван Портних към този момент ще дава отговор единствено за структурите в района, само че не и за тази във Варна. Тя ще бъде управлявана от кмета на регион „ Владислав Варненчик ” Николай Костадинов. Негов заместител ще е районният кмет на „ Младост ” Христо Христов, който преди последните локални избори напусна ГЕРБ и се яви като претендент на „ Алтернативата на жителите ”.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР