ГЕРБ ще загубят някои от ключовите градове в страната на

...
ГЕРБ ще загубят някои от ключовите градове в страната на
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: ГЕРБ няма да имат кмет в Благоевград, ще загубят някои от ключовите градове

ГЕРБ ще изгубят някои от основните градове в страната на идните локални избори, в това число и столицата. Това предвижда някогашният министър на вътрешните работи и ръководител на партията " Републиканци за България " Цветан Цветанов в предаването " Денят ON AIR ". " ГЕРБ няма да има кмет във Видин, Русе, Благоевград, Перник. В Пазарджик ще има забавна конспирация, в Разград – също ", уточни Цветан Цветанов.

" ГЕРБ ще изгубят София ", безапелационен е Цветанов, като уточни, че евентуалните претенденти на партията за поста са актуалният ръководител на Столичния общински съвет Георги Георгиев и ръководителят на Народното събрание Росен Желязков.

" Аз съм уверен, че София няма да бъде извоювана от ГЕРБ, заради модела и тази неяснота от последните няколко години ", изясни Цветанов.
Според него Варна и Пловдив са " основните градове ", в които би трябвало да се търси смяна.

" Всички са извънредно омерзени и огорчени, че Иван Портних, не е кметът на Варна. Там има други фигури, които имат стопански ползи ", сподели още Цветанов и уточни, че информацията е почерпена от медии. По думите му Варна е дадена " на концесия на Дидо Дънката ".

Битката в Пловдив ще е забавна, предвижда още Цветанов. Според него там партията няма изявени водачи, защото Бойко Борисов е снел доверието от някогашния и сегашния кметове на града.

Като някогашен министър на вътрешните работи той разяснява и промяната на началници на ОДМВР в страната. Според него е учудващо за какво началникът на полицията в Стара Загора не е измежду заменените и загатна за негова връзка с собственик на заведения, в едно от които е работил и насилникът на Дебора.

" Министерство на вътрешните работи е овладяно от други, нечисти ползи и не очаквайте да има ефикасност ", добави той. Пред Bulgaria ON AIR Цветанов сподели, че във връзка с престъпността страната ни се връща на равнищата от 1990-те години и 2008 година, когато е имало взрив на отвличания.

" Министерство на вътрешните работи сега и през последните 5-6 години няма ефикасност, която да има значителност на интернационалната сцена ", сподели още екс вътрешният министър. Според него в последните години Министерство на вътрешните работи се е трансформирало в част от политическата тактика, " която ползват политическите обединения " и ведомството се е трансформирало в " орган, който подкрепя стопански и политически забавни на локално и районно равнище ". Факти бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР