ГЕРБ ще върнат мандата на президента изпълнен, а имената на

...
ГЕРБ ще върнат мандата на президента изпълнен, а имената на
Коментари Харесай

Имената на кандидат-министрите ще станат ясни в понеделник, каза Сачева

ГЕРБ ще върнат мандата на президента изпълнен, а имената на министрите ще станат ясни в понеделник. Това съобщи депутатът от ГЕРБ-СДС Деница Сачева в " Денят стартира " по Българска национална телевизия.

" В момента се водят диалози. Първо във връзка с разпределението по ресори и по-късно ще стартират и диалозите за съответни хора, които биха могли да изпълнят политиките ", сподели Сачева

" Разговорите за разпределянето на ресори се водят главно от Мария Габриел и се водят с всички политически партии без Българска социалистическа партия ", добави Сачева.

" Всичко в политиката е въпрос на доверие ", сподели още Сачева.

Според нея няма политическа отговорност за сформиране на постоянно държавно управление. Потвърди, че ГЕРБ не престават диалози с " Продължаваме промяната - Демократична България ", макар че те към този момент отхвърлиха да поддържат кабинет на Мария Габриел.

" Продължаваме да обсъждаме с тях това, че те би трябвало да дадат поддръжката си за първия мандат (...) Трябва да се почете това, че има 650 000 души, които са сложили ГЕРБ-СДС преди всичко и няма потребност да се оптиваме още веднъж да заблуждаваме хората, като споделяме, че вторият мандат е единствената опция ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР