ГЕРБ ще се яви на предстоящия вот с една силна

...
ГЕРБ ще се яви на предстоящия вот с една силна
Коментари Харесай

Психиатър влезе в листата на ГЕРБ в Кюстендил, водач е министър Терзийски |

ГЕРБ ще се яви на идния избор с една мощна и добре уравновесена листа. Всички претенденти в нея са уважавани и потвърдили се в своята сфера на активност специалисти. Това са хора, които ще работят отдадено за региона и за своите родни места.

Това съобщи регионалният координатор на ГЕРБ – Кюстендил Даниел Данчев, след вписване на листата на Коалиция ГЕРБ – Съюз на демократичните сили за идния избор на 4-ти април. 

Той даде поръчка, че ГЕРБ ще води една положителна акция, с фокус върху направеното и изпълнените задължения от страна на политическата мощ. 

Водач на листата на Коалиция ГЕРБ – Съюз на демократичните сили е министърът на вътрешните работи Христо Терзийски. Втори е Даниел Александров - 29-годишният дупничанин е медалист от европейски и международни шампионати по битка. Председателят на Общински съвет – Кюстендил и юрист, с дългогодишна процедура, Михаела Крумова е трета в листата на обединението. Люба Пашова е четвърта – публицист, с повече от 20 година стаж в Българска национална телевизия. Анелия Любенова – Мандалска е идната в листата на обединението. Тя е регионален ръководител на Съюз на демократичните сили, икономист и общински консултант в Общински съвет - Кюстендил. Общинският консултант от Общински съвет - Дупница и психиатър лекар Александър Паризов също е част от листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили. Седма е 28-годишната фармацефтка от община Сапарева баня Мишел Виячева. В листата на обединението е и Станислав Тенев – шеф на Общинската работа по земеделие в Бобов дол. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР