ГЕРБ ще проведе Национално съвещание на партията днес по обяд. 

...
ГЕРБ ще проведе Национално съвещание на партията днес по обяд. 
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС представят проекта на споразумение с ПП-ДБ

ГЕРБ ще организира Национално заседание на партията през днешния ден по обяд.  На форума ръководителят Бойко Борисов и управлението на партията ще показват плана на съглашение за взаимно ръководство с ПП-ДБ до края на мандата на 49-ото Народно заседание.

Припомняме, че в началото показаните претенции на ГЕРБ са систематизиране на постовете в регулаторите и Министерския съвет на база тежестта на партията и броя на депутатите, които има в Народното събрание. Изготвеното съглашение би трябвало да бъде оповестено от ГЕРБ и обещано публично на следващия ден на ПП-ДБ, когато Николай Денков се чака да подаде оставка като министър-председател.

Те ще имат 2 дни период, с цел да решат дали да одобряват предлагането на ГЕРБ или не. Ако то не бъде признато, ще последват предварителни избори, разгласи Борисов. От своя страна ПП-ДБ насочиха покана за през днешния ден към ГЕРБ, да беседват за разпоредбите за попълване на антикорупционната комисия, законът за която беше признат преди пет месеца.

По време на националното заседание се чака ГЕРБ да отговори и на всички обществени въпроси и условия, сложени от водачите на ПП-ДБ. Партийният конгрес ще се организира от 12 часа в зала 6 на Националния замък на културата.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР