ГЕРБ ще предложи състав на кабинет. Убеден съм, че на

...
ГЕРБ ще предложи състав на кабинет. Убеден съм, че на
Коментари Харесай

Борисов с обещания за състав на кабинет пред Фон дер Лайен

ГЕРБ ще предложи състав на кабинет. Убеден съм, че на страната ни е належащо устойчиво държавно управление. Това написа Бойко Борисов във " Facebook ". Той е в Атина за срещата на ЕНП.

Борисов разговарял с председателката на Европейския парламент Роберта Мецола и точно на нея заречен да предложат кабинет в отговор на политическата рецесия в България.

" Благодарих й, че Европарламентът за следващ път поддържа България по пътя й към Шенген и подчертах, че е неприемливо пред страната ни да се слагат спомагателни политически условия, откакто от дълго време сме изпълнили всички критерии за участие ", написа Борисов.

" Правителството, което ще предложи ГЕРБ ще бъде от специалисти, които могат да стабилизират България ", декларирал Борисов и на председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

" ГЕРБ ще продължи разговора с всички парламентарните партии, тъй като на България е нужен кабинет, който да форсира работата по приемането на всички закони по Плана за възобновяване и резистентност. Заявих още, че с помощта на парламентарно болшинство, отпред с ГЕРБ, страната ни към този момент е задвижила процеса по изпращане на военна помощ на Украйна. Въпреки рецесиите, през които минава страната ни, потвърдихме и евроатлантическата ориентировка на България във връзка с придобиването на втората част от ескадрилата F-16. България поддържа и вероятностите за участие на Република Северна Македония в Европейски Съюз, само че е време и съседката ни да извърши своите отговорности от този развой като даде конституционни гаранции за правата на всички свои жители ", добавя водачът на ГЕРБ. 
 
 

 
 
 

1,1 хил.Димитър Вучев и 1,1 хил. други
 
148 коментара
99 споделяния
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР