ГЕРБ ще предложи правителство въпреки малките шансове то да бъде

...
ГЕРБ ще предложи правителство въпреки малките шансове то да бъде
Коментари Харесай

ГЕРБ: Правителство без първия обикновено свършва зле

ГЕРБ ще предложи държавно управление макар дребните шансове то да бъде подкрепено, заяви в понеделник вицепремиерът Томислав Дончев на брифинг в централата на партията. Той отхвърли да уточни кого ще предлагат за министър-председател, откакто по-рано ГЕРБ обявиха, че това няма да е неизменимият Бойко Борисов.

" Промени ще има. В предлагането за кабинет ще има и смяна и последователност ", бе единственото, което сподели Томислав Дончев в отговор на репортерски въпроси. От думите му се разбра, че ръководещата партията ще предложи и претендент за ръководител на Народното събрание, само че още веднъж не сподели името му.

Както е известно, останалите партии в 45-ото Народно заседание към този момент обявиха, че няма да поддържат държавно управление на ГЕРБ. Освен " ИТН " на Слави Трифонов, " Демократична България ", " Изправи се! Мутри вън! " и Българска социалистическа партия, даже Движение за права и свободи изненада с желанието си да не поддържа държавно управление на ГЕРБ.

Томислав Дончев повтори предизвестията на Борисов, че опитите да бъде заобиколена първата политическа мощ не свършват добре. " Обичайно опитите да бъде заобиколен първият и да бъде съединена структура от всички останали, приключват зле ", сподели той.

" Брифингът трябваше да се води от господин Борисов, само че той е в серия от диалози с наши интернационалните сътрудници ", посочи Дончев.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР