ГЕРБ ще поиска оставката на , заради тежка неадекватност и

...
ГЕРБ ще поиска оставката на , заради тежка неадекватност и
Коментари Харесай

ГЕРБ: След днешния Костинброд в енергетиката искаме оставката на Манолова, нямаме нужда от Мая полицая

" ГЕРБ ще изиска оставката на, поради тежка некомпетентност и неспособност да си извършва отговорностите като ръководител на комисията по проверка на ръководството през последните 10 години ". Това разгласи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова на специфичен брифинг довечера.
Повод за реакцията стана днешното посещаване на Манолова в " Булгартрансгаз ". " Манолова показва тежка некомпетентност и  неспособност да си извършва отговорностите си. Това, което се случи през днешния ден, е цялостен парадокс. Призовавам " Изправи се! Мутри, вън! " да предложат различен ръководител, има по-нормални измежду тях. Нямаме потребност от Мая служителя на реда ", съобщи депутатът от ГЕРБ Тома Биков. Той посочи, че също е член на тази комисия, само че никой не го е уведомил за акцията на Манолова в постройката на  " Булгартрансгаз ".
 ГЕРБ ще поддържа всички законопроекти за промени в Изборния кодекс ГЕРБ ще поддържа всички законопроекти за промени в Изборния кодекс
Ще подкрепим всички законопроекти за промени в Изборния кодекс, с цел да дадем късмет да погледнем в пропастта. Това разгласи депутатът от ГЕРБ...
" Манолова нахлу в постройката и изиска всички документи за " Балкански поток " до понеделник и то на електронен притежател. Това е голяма по размер работа и то с сензитивна информация, която би трябвало да се даде с автограф и щемпел на сдружението. Това през днешния ден беше вероломно навлизане, което не прилича на един депутат. Днес станахме очевидци на Костинброд в енергетиката ", съобщи от своя страна и енергийният министър в оставка Теменужка Петкова. Тя добави, че ще се направи инспекция по отношение на позволява в постройката, и в случай че се открият нарушавания, ще бъдат сезирани способените органи. 
" Надяваме се този цирк и фарс скоро да свърши, манолова прелестно схваща, че тази комисия е цялостен нонсенс, те нямат потенциала да проведат инспекциите, нямат потенциал да основат и кабинет и им остава да разиграват циркове всекидневно ", сподели от своя страна Дани Каназирева.
На брифинга стана ясно още, че ГЕРБ ще изиска тълкувателно решение от Конституционният съд и той да разгласи мораториума върху решенията на Министерския съвет за противоконституционен. " Ще питаме Конституционния съд възможно ли е с решение на Народното заседание да се лишава и лимитира пълномощия на Министерския съвет и други държавни органи, които извършват функционалност съгласно законите и Конституцията ", съобщи Десислава Атанасова. " Считаме, че към този момент има такава правосъдна процедура, само че евентуално на юристите в Народното събрание от партиите на смяната още веднъж тя би трябвало да им се подсети ", прикани Атанасова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР