ГЕРБ ще наеме адвокати започва съдебни дела, за да помага

...
ГЕРБ ще наеме адвокати започва съдебни дела, за да помага
Коментари Харесай

Борисов: ГЕРБ започва дела, за да помага на тероризираните от режима на Радев и Рашков

ГЕРБ ще наеме юристи стартира правосъдни каузи, за да оказва помощ на хората, станали жертва на режима на Румен Радев и Бойко Рашков. Това съобщи експремиерът Бойко Борисов във видео от диалог със симпатизанти на ГЕРБ, оповестено в профила му във Facebook.

" В деня за pазмиcъл контpаpазyзнаването иcкa да тормози наpода . Възcтановяват cега някогашната Дъpжавна cигypноcт. Това ли е демокpацията? Така ли ни водят в Евpопа? " - уточни той.

Борисов заяви, че измежду хората, против които е оказван напън, e някогашният аграрни министър Десислава Танев а - в деня за размисъл чиновник на ДАНС й се е обаждал да се яви " на диалог " по сигнал.

Припомняме, експремиерът също стана обект на закани от служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков.
 Бойко Рашков съжалявал, че не се справил с Борисов през 90-те
Бойко Рашков съжалявал, че не се справил с Борисов през 90-те

Намекна, че е допустимо някогашни министри да бъдат арестувани

" Ще се борим за демокрацията . За всички излиза наяве по какъв начин са извоювани " най-честните избори ", с най-ниската изборна интензивност за всички времена. Всичките измами и гнет по изборите бяха направени, с цел да може в този момент в Народното събрание да текат седянки. Такова безсрамие, толкоз ниско продаваемо шоу в никакъв случай не е било. " - разяснява Борисов.

" Кадрите на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи от дълго време са назначени и в този момент се борят да ги узаконят под някаква форма. Движение за права и свободи сякаш няма да са във властта, само че ще си работят дружно. Не знам Христо Иванов по какъв начин се усеща в една кошница с всичките тези хора, които сякаш са нещо ново, а са все остарели политици. Хората в този момент може и да ги лъжат, само че най-после ще страдат, тъй като стопанската система на страната потегля стремително надолу . " - добави водачът на ГЕРБ.

Той се обърна към министър Асен Василев,като му подсети, че поради пандемията от COVID-19 ГЕРБ са удължили заплащането на налозите до 30 юли и го прикани да не регистрира това като собствен доход, тъй като е от събиранията за предходната година.

" По-високите доходи се дължат на по-високите цени на енергоносителите, газта и горивото. Залъгват ни сприходи. " - добави Борисов.

По думите му, в случай че служебното държавно управление внесе актуализация на бюджета, групата ГЕРБ няма да я гласоподава.
 Кирил Петков отбрани актуализацията на бюджета
Кирил Петков отбрани актуализацията на бюджета

За небостъргача за държавните служители в София, ДКК и държавния резерв
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР