ГЕРБ ще издигне Росен Желязков за председател на парламента. Това

...
ГЕРБ ще издигне Росен Желязков за председател на парламента. Това
Коментари Харесай

ГЕРБ издига Росен Желязков за председател на парламента

ГЕРБ ще издигне Росен Желязков за ръководител на Народното събрание. Това се разбра от изявление на водача на партията победител в изборите на 2 април Бойко Борисов. Той събра в централата на политическата мощ цялата парламентарна група на политическата мощ, с цел да им даде препоръки преди утрешното разкриване на 49-ото Народно заседание. Какво им сподели Борисов - четете

Желязков беше изборът на ГЕРБ за ръководител и на предходния парламент, само че поради неналичието на задоволителна поддръжка за него партията отдръпна кандидатурата му. В последна сметка Вежди Рашидов оглави Народното събрание след основна поддръжка от Българска социалистическа партия.

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов пък разгласи, че партията му ще издигне за ръководител още веднъж юрист Петър Петров, оповестява Българска телеграфна агенция.

" Както и преди, по този начин и в този момент, единствената кандидатура, която ще подкрепим, е кандидатурата на " Възраждане ", съобщи още Костадинов в отговор на въпроса дали ще поддържат номинацията за ръководител на Народно събрание на най-голямата парламентарна група.

 ГЕРБ издига Росен Желязков за ръководител на Народното събрание
© Юлия Лазарова
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР