ГЕРБ ще е основният опонент на БСП за местните избори.

...
ГЕРБ ще е основният опонент на БСП за местните избори.
Коментари Харесай

Нинова: ГЕРБ е нашата червена линия за вота, целта е да разградим техния модел! Подаваме ръка на ПП-ДБ

ГЕРБ ще е главният конкурент на Българска социалистическа партия за локалните избори. Това разгласи водачът на соцпартията Корнелия Нинова пред парламентарни кореспонденти. По думите й ГЕРБ е алената линия.

Цел на Българска социалистическа партия е разграждане на модела ГЕРБ, като се стартира от национално равнище и се стигне до „ феодалните владения “ в общините, стана ясно от думите й.

След въпрос дали може да си сътрудничат с Политическа партия („ Продължаваме промяната “) и да застанат дружно зад избрани кандидатури за кметове, Нинова изясни, че за това предстоят диалози по места във връзка с балотажите.

„ Отсега сме говорили за това. Има някои места мисля... в този момент не знам дали ще се сетя за някой съответен, където си сътрудничим и сега. Имаме издигнати претенденти - самостоятелни с предприемчив комитет, които се поддържат от няколко партии, в това число от нас и Политическа партия. Нямаме с ГЕРБ – това да е ясно, това е алената линия “, усмихна се лидерката на Българска социалистическа партия.

Напомняме, че „ Продължаваме промяната “ се записва в ЦИК за локалните избори в коалиция с „ Демократична България “ по сходство на конфигурацията в Народното събрание – ПП-ДБ.

Странното е, че в Народното събрание ръководещото болшинство е на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, до момента в който Българска социалистическа партия е твърда съпротива.

Любопитно е каква ще е реакцията на водача на ГЕРБ Бойко Борисов след днешното изказване на Нинова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР