ГЕРБ ще бъде опозиция в 47-то Народно събрание, но няма

...
ГЕРБ ще бъде опозиция в 47-то Народно събрание, но няма
Коментари Харесай

Десислава Атанасова в Разград: ГЕРБ ще бъде конструктивна опозиция

ГЕРБ ще бъде съпротива в 47-то Народно заседание, само че няма да е тиха и безропотна, а градивна, сподели на конференция в Разград Десислава Атанасова. По думите й на ръководещите няма да им е елементарно, тъй като в парламентарната група на ГЕРБ има хора с опит, знаещи, можещи, изискващи.

Атанасова изрази вяра да бъде образувано държавно управление, тъй като България се нуждае от това. Тя предвижда обаче, че даже и да има постоянно държавно управление то няма да е трайно.
Десислава Атанасова сподели още, че резултатите от миналите избори са утвърдили обединението ГЕРБ - Съюз на демократичните сили като първа политическа мощ в община Разград. Този резултат по думите й е оценка за работата на партията на районно равнище.

Тя добави, че като определена от две листи ще подаде заявление до ЦИК да бъде депутат от Русенския изборен регион. Депутат от Разградска област в Народното събрание от ГЕРБ ще бъде вторият в листата - някогашният регионален шеф Гюнай Хюсмен.

Надявам се, че нашата добра колаборация ще продължи, решенията, които ще отстояваме даже в съпротива, ще бъдат в името на хората, уточни Атанасова. Тя изрази увереност, че двамата ще работят и отсега нататък, по този начин както са декларирали в целите и предизборните си стратегии, за това Северна България да настигне по развиване Южна.

Гюнай Хюсмен също посочи, че в идващото държавно управление, без значение какъв брой живот ще има то, ще работи в отбрана на ползите на жителите от област Разград.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР