ГЕРБ ще бъдат против промяна в режима за тютюнопушене и

...
ГЕРБ ще бъдат против промяна в режима за тютюнопушене и
Коментари Харесай

ГЕРБ против връщането на пушенето на закрито

ГЕРБ ще бъдат срещу смяна в режима за тютюнопушене и няма да поддържат самодейност от страна на вицепремиера Валери Симеонов за либерализация.
Това стана ясно от думите на премиера Бойко Борисов след представянето на резултатите за 4-то тримесечие на 2017 година на трендовете и равнищата на противозаконна търговия с цигари от изследването на празните опаковки на " Инициативата против противозаконната търговия ".

Ние в ГЕРБ сме уверени и поддържаме всички дейности в битката против тютюнопушенето и контрабандата, сподели още българският министър председател.

Въпреки думите си Борисов регистрира, че Валери Симеонов е прагматик и предлагането, което направи предходната седмица, е негово персонално мнение.

" Демокрация е, има плурализъм, тъй че аз поддържам правото му на мнение. ". Всеки един в обединението има своето мнение, добави Борисов.

Борисов увери публицистите, че битката с контрабандата на цигари ще продължи, а самата контрабанда ще спадне още повече, " като се вкара още полиция на пазарите ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР