ГЕРБ се ядосаха на Мая Манолова. На брифинг в партийната

...
ГЕРБ се ядосаха на Мая Манолова. На брифинг в партийната
Коментари Харесай

Манолова си сапунисва имиджа, ядосаха се ГЕРБ

ГЕРБ се ядосаха на Мая Манолова.

На брифинг в партийната централа Цветомир Паунов съобщи, че има български съд, който ще отсъди има ли съображение за анулиране на вота. Според него обаче с нагнетяването на ненавист трябвало да се спре.

Омразата и опълчването в политиката не водят до нищо положително, безапелационен бе той.

Герберът е неудовлетворен от непрестанното оклеветяване на съперника. Някои претенденти в никакъв случай няма да влязат в обикновено политическо отношение , посочи Паунов. Няма да допуснем да станем обект на политическо подстрекателство, закани се още той.
 С 14 класьора доказателства Манолова пита има ли кой да накаже изборната машина на ГЕРБ
С 14 класьора доказателства Манолова пита има ли кой да накаже изборната машина на ГЕРБ

Екзитполовете били употребявани за политическа агитация

Паунов атакува Манолова, която непрестанно сапунисвала и употребила разнообразни перилни препарати, с цел да лъска своя имидж. От ГЕРБ предвидиха, че с нейното държание не я чака нищо положително в бъдещия й политически план.

ГЕРБ ли беше отговорен за купонната система и за всичко, което се е случило в страната, недоумява той.

На тези избори не е имало рейс с двойно дъно, както при аферата Костинброд, с цел да се твърди, че вотът е сменен. През цялата акция, по думите му са правени опити за дискредитиране.

Нормалното държание е било изгубилият да се обади и да поздрави спечелилия. За Цветомир Паунов спечелили и победени трябвало да работят дружно за положителното на хората.

Лорита Радева пък изясни, че в СИК броя на представителите на ГЕРБ и Българска социалистическа партия е еднакъв и няма по какъв начин през протоколите да е манипулиран вотът. Според нея сходни изказвания са лъжливи и манипулативни.

Радева упрекна претендентът на Българска социалистическа партия за областен кмет на " Искър " Борис Цветков, който също касира вота, че не познава улиците в региона, който желае да ръководи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР