ГЕРБ се присъединиха към призива на колегите си от Демократична

...
ГЕРБ се присъединиха към призива на колегите си от Демократична
Коментари Харесай

ГЕРБ заедно с ДБ искат махане на МОЧА

ГЕРБ се причислиха към апела на сътрудниците си от " Демократична България " да се отстрани Паметникът на руската войска от Княжеската градина в София. Незабавно тази плоча да бъде отстранена, направете всичко належащо от Столична община да се изисква премахването на самата плоча. За това настоя някогашният министър председател и сегашен водач на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг в централата на партията.

Всички бързи ограничения би трябвало да се вземат от регионалния шеф за плочата на МОЧА, която да се отстрани. Не може в тази експанзия и това клане, ГЕРБ да заемат позиция за опазване на паметника. Сега би трябвало да бъдем изрично ясни, прикани Борисов.

По думите му войната в Украйна е варварска експанзия, а не освободителна война, по тази причина и още от първия ден на войната знамето на Украйна стои в централата на ГЕРБ. Осъждането е фактор, който оказва помощ морално на Украйна, само че ние желаеме с изключение на да оказваме помощ на Украйна, да бъдем един до друг с целия либерален свят, увери като позиция на ГЕРБ Борисов и упрекна Кирил Петков в неуверена позиция, поради която сме изпуснали и време, а и сме употребявали медиатори.

Предложенията на ГЕРБ били непосредствено със закон, през държавния запас да оказваме помощ на Украйна. Благодарение на тяхната нелепост или корупция отишли милиарди левове към съветската компания " Лукойл " и в това време всеки един лев от цената на нафтата и бензина обогатявали избрана група хора.

Въпреки рецензиите, с които засипа държавното управление на Петков, Борисов е удовлетворен, че в 48-ото Народно заседание ГЕРБ били дружно с Демократична България, Движение за права и свободи и Български напредък, като помагали на украинските бежанци.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР