ГЕРБ се отказват от ключовите си кметове - какво е

...
ГЕРБ се отказват от ключовите си кметове - какво е
Коментари Харесай

Нинова на Бузлуджа: ГЕРБ се отказват от ключовите си кметове

ГЕРБ се отхвърлят от основните си кметове - какво е това с изключение на самопризнание за неуспех. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на националния събор на левицата на връх Бузлуджа, съобщи организация " Фокус ".
" Вчера по традиция като единствената същинска партия ние първи излязохме с платформа за локалните зибори, т.е. първо какво ще вършим за хората, а по-късно и кой ще го прави. Идете във вашите общини и им кажете - нашите кметове ще работят за това, част от налозите, които плащате в своите общини, да остават при вас и да се употребяват във вашата община за вашето богатство, а не да отиват в централния бюджет и той да ги раздава от прозореца на джипа си ", съобщи Корнелия Нинова в словото си.
" Кажете на вашите съграждани, че Българска социалистическа партия ще извършва всички комунални услуги в общините с общински предприятия, а не с концесии и че това ще им коства по-евтино. Кажете им, че там, където изберат кмет социалист, ще се резервира общинското опазване на здравето. Ще има аптечно обслужване по дребните обитаеми места, ще има обществени домове за бедните, ще има пенсионерски клубове за пенсионерите, където да живеете, да развивате своя обществен живот. Освен нашите хрумвания, ние имаме нашите претенденти. Виждате ли какво се случва от ГЕРБ. Ден след ден се отхвърлят от основните си кметове до момента. Какво е това с изключение на самопризнание за неуспех. Нали бяха най-успешните кметове, за какво ги сменят. А като ги сменят какво - моделът остава същия. Моделът е горе ", сподели още Нинова.
Тя уточни, че Българска социалистическа партия държи на своите сполучливи кметове и оттново ще ги издигне. " Но ще имаме и доста млади и нови претенденти, подкрепете ги, дано всички работим за тях, с цел да има последователност и обновяване ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия.
По думите ѝ политиката през днешния ден не са полемиките в студиата, а будителството. " Остава най-важният въпрос. Въпросът за колегата. На всички ни е ясно, че сами не можем. Затова, апелирам, подайте ръка на всеки българин, който милее за жанр и Отечество, за семейство и дом, за положителни приходи, за налично опазване на здравето, за правдивост, за битка с корупцията ", означи Нинова. " Нека отворим мозъците и сърцата си за всеки, който е подготвен дружно да извървим този път за смяната на България ", акцентира водачът на Българска социалистическа партия. Според нея политиката се трансформира във възрожденско будителство. " Нашата задача е отсам да тръгнем по страната и да будим. Нека си напомним надписа на едно възрожденско читалище. Там написа " Помогни ми да те возвися, народе, помогнете ни да спасим България. " Единни за България ", съобщи още Нинова в речта си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР