ГЕРБ се отказа от амнистията на дълговете на Главното мюфтийство

...
ГЕРБ се отказа от амнистията на дълговете на Главното мюфтийство
Коментари Харесай

Политологът К. Методиев: Скандално ГЕРБ стигна до джоба на всеки гражданин

ГЕРБ се отхвърли от амнистията на задълженията на Главното мюфтийство и ще внесе изменение за отлагане на отговорностите на вероизповеданията, насъбрани към края на предходната година. Това беше един от свадите в този мандат на ГЕРБ, който имаше голям публичен резонанс, стигна до джоба на всеки жител, сподели политологът Калоян Методиев:
" Белята към този момент стана, макар че беше демонстрирана нормалната еластичност от страна на ГЕРБ. Но стигаме до сериозна точка и скоро ще се разбере дали има капацитет да бутне държавното управление. Мисля, че има, тъй като нещата станаха доста напрегнати, откакто ГЕРБ се оказаха по едно и също време в прегръдките на Движение за права и свободи и " Обединените патриоти ". В момента ГЕРБ вършат внезапен завой с назад навиване на кормилото, само че при всички случаи би трябвало да се отпуши някакво напрежение. Разговорът за задълженията и несправедливостта в обществото към този момент е почнал ", сподели още Методиев пред БНР.

Според него " казусът е, че слагаме знак на тъждество сред една политическа партия и едно изповедание, което е опасност за стабилността в страната и всяко държавно управление може да се трансформира в пленник на тази формула. Като световна страна би трябвало да отделим религиозното от политическото ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР