ГЕРБ се отказа да иска оставката на Мая Манолова като

...
ГЕРБ се отказа да иска оставката на Мая Манолова като
Коментари Харесай

ГЕРБ се отказа да иска оставката на Мая Манолова

ГЕРБ се отхвърли да желае оставката на Мая Манолова като ръководител на краткотрайната комисия по проверка на държавните управления през последните 10 години – трите кабинета " Борисов ", това на Пламен Орешарски и няколко служебни.

В петък депутатите на Бойко Борисов оповестиха, че ще желаят промяната ѝ от поста, откакто изненадващо тя реши да посети централата на държавния газов оператор " Булгартрансгаз ", с цел да желае сдружението да даде цялостната документи по градежа на газопровода " Балкански поток ", а.

Само ден по-късно министър председателят в оставка Бойко Борисов, който трансформира дома си в телевизионно студио и продължава да заобикаля публицисти,. " Голяма нелепост е да желаете оставката на Мая Манолова. Тя би трябвало да приказва ежеминутно, тази нервност да продължава ", сподели тогава той.

Още в понеделник заръката му бе изпълнена и депутатите от ГЕРБ оповестиха, че се отхвърлят, само че още веднъж дефинираха станалото като " енергиен Костинброд ".

" Категорично няма да се занимаваме повече с Мая Манолова, тъй като истината е, че самата Татяна Дончева като неин сътрудник сподели, че тази Временна парламентарна комисия по проверка на ръководството на страната за интервал от 10 години обратно е основана единствено и само с предизборна цел. Всички знаете и ние като адвокати, че на практика и юридически тя няма да докара до безусловно нищо. Единствено разиграва един цирк, изрично се протяга ръка на сдружения с чувствителни данни ", сподели Дани Каназирева пред публицисти.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР