ГЕРБ се готви за вот на недоверие. Това каза пред

...
ГЕРБ се готви за вот на недоверие. Това каза пред
Коментари Харесай

Деница Сачева: ГЕРБ се готви за вот на недоверие

ГЕРБ се готви за избор на съмнение. Това сподели пред бТВ депутатът от ГЕРБ Деница Сачева. „ Проблемите с бежанците и енергетиката може да бъдат мотив за избор на съмнение “, добави Сачева.

„ Когато сме подготвени с нашето решение, незабавно ще го обявим. За момента това, което вършим, е да споделяме истината, да демонстрираме това, което се случва в ръководството, с цел да бъдат хората уверени, че този избор на съмнение би трябвало да има триумф не за опозицията, а за обществото “, съобщи Сачева.

ГЕРБ желае оставката на вицепремиера Калина Константинова поради неуспеха на преместването на украинските бежанци, сподели Сачева.

На въпрос дали я познава добре, тъй като Константинова е била част от екипа на Бъчварова като министър в кабинета на ГЕРБ, тя отговори, че очевидно не се е справила, щом не е част от партията през днешния ден. „ Ние сме дали своята оценка за нея, а това, че тя сега има опция да покаже дали може или не и надлежно демонстрира, че не може да се занимава с дейно ръководство, го потвърждава. Тази жена е вицепремиер по дейно ръководство и явно демонстрира, че не познава институциите и не знае по какъв начин те работят “, безапелационна е Сачева.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР