ГЕРБ се готви за нови избори и да поеме управлението,

...
ГЕРБ се готви за нови избори и да поеме управлението,
Коментари Харесай

Десислава Атанасова към мнозинството: Вашите представители в изпълнителната власт крадат като за последно

ГЕРБ се готви за нови избори и да поеме ръководството, разгласи от парламентарната естрада председателката на ПГ на партията Десислава Атанасова.

„Всички схванаха що за стока сте, оттук нататък всяка неприятна дума за ГЕРБ ще ви лишава по един гласоподавател, а на нас ще ни носи по един гласоподавател. На три избора предходната година хората доста ясно споделиха, че ръководството на страната без ГЕРБ не е допустимо, без нас не е допустима никаква промяна нито промени в конституцията, да се вземе каквото и да е геополитическо решение“, обърна се тя към ръководещите.

„Ясно е и за ГЕРБ, и за всички в таза зала, че това болшинство не е добре повече да ръководи страната, а за хората е напълно явно, всички го виждат и е време и вие да го проумеете, вие се провалихте и нямате право към този момент да се упражнявате върху българския народ, до момента в който вашите представители в изпълнителната власт крадат като за последно, употребяват предтекста на войната, с цел да крадат“, упрекна тя.
Според нея ръководещите са посочили,че нямат позор от хората.

„Излязохте във почивка, тъй като се изморихте от лъжите на премиера, на неговите съдружници, изморихте се, че не можете да вземете решението за Украйна, по какъв начин да предадете националния интерес във връзка с РСМ, изморихте се да излагате себе си и да излагате страната си. Народът също се измори да гледа всичко това, да гледа вашата мъка. Само в последните 10 дни назначеното от вас държавно управление конфигурира медиатор при доставките на газ и в този момент цената на газа ще скочи най-малко с 30%, стартира разрушаването на „Български пощи“, сподели Атанасова.

По думите й износът за оръжие за Украйна върви с цялостна мощ през медиатори и се знаело кой има полза от това.

„Вие се държите с България като с окупирана страна, която имате право да плячкосвате и ограбвате. От Политическа партия не се ли срамувате на погледнете в очите си личните си гласоподаватели, хората към този момент се срамят, че са дали своят вот за вас, само че вие не се ли срамувате от своите водачи, на каква цена съучаствате в тези безчинства, на които ставаме очевидци. От Демократична България и Българска социалистическа партия на каква цена предадохте гласоподавателите си – удовлетворени ли са левите и десните гласоподаватели от тези унижения на които това ръководещо болшинство ги подлага“, упрекна още тя.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР