ГЕРБ се е окопала във властта 12 години и нейните

...
ГЕРБ се е окопала във властта 12 години и нейните
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Чиновниците на ГЕРБ саботират всички процеси

ГЕРБ се е окопала във властта 12 години и нейните служители саботират всички процеси

Не имам вяра процедурата за нов шеф на Българска народна банка да разклати обединението. Аз се надявам да бъде определен експерт и специалист, който няма политически пристрастия. Аз не бих подкрепил кандидатурата на някой сполучлив шеф на комерсиална банка. Ние имаме съдружно съглашение и там не написа шеф на Българска народна банка ще стане еди кой си. Нещата ще се случат по метода, който е написан в съглашението.

Това съобщи в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия депутатът от "Продължаваме смяната " Настимир Ананиев.

"Управляващата коалиция не носи виновност за Плана за възобновяване. Защо ГЕРБ не внесоха този проект, когато имаха опция? Те оповестиха, че имат подготвен проект, само че няма да го внесат. Техните опорки ги знаем. ГЕРБ се е окопала във властта 12 години и нейните служители саботират всички процеси. Днес изслушахме ръководителя на Държавната организация за бежанците, който е назначен от ГЕРБ и е някогашен вътрешен министър в държавно управление на ГЕРБ. Тази организация не е направила съвсем нищо за украинските бежанци и се наложи държавното управление да сформира координационен щаб, с цел да тръгнат нещата ", добави той.

"В момента в правна комисия се преглежда закриването на спецсъда и спецпрокуратурата, което е наша поръчка. Коалицията работи, само че би трябвало да забележим и събитията. В момента има няколко рецесии - коронавирус, война, инфлация. Опозицията се опита да провокира още рецесии - с горивата и олиото. Видя се, че това е далавера и мародерство по отношение на българския народ. Има избрани бизнеси, които са подвластни и им се натиска бутона от избрани политически и стопански кръгове. Хората виждат, че работим. Нас предварителни избори не ни плашат. Не имам вяра на социологическите изследвания, направени по поръчка на избрани медии. Убеден съм, че Политическа партия сега води с най-малко 5% на ГЕРБ ", разяснява Ананиев последното социологическо изследване на организация "Тренд ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР