ГЕРБ-СДС започват срещи с останалите парламентарно представени партии за подкрепа

...
ГЕРБ-СДС започват срещи с останалите парламентарно представени партии за подкрепа
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС определят като загубено времето, прекарано в срещи с ПП-ДБ

ГЕРБ-СДС стартират срещи с останалите парламентарно показани партии за поддръжка за кабинет с първия мандат. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова. Тя дефинира като " изгубено " времето, прекарано в срещи с ПП-ДБ.

След седмици срещи на работни групи, опити за поддръжка за сформиране на държавно управление и един показан проектокабинет през днешния ден специалистите на ГЕРБ-СДС остро подлагаха на критика управническата стратегия, оповестена от " Продължаваме промяната-Демократична България " като резултат от договарянията.

Според Томислав Дончев обаче в нея липсват техни оферти цели браншове, като най-проблемни се обрисуват бюджет и финанси, районно развиване, енергетика, опазване на здравето.

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова беше безапелационна:

" Ако те са не запомнили, че ние сме спечелили в два следващи предварителни избора, да им го напомним още веднъж. Загубихме задоволително време, което можеше да бъде отдадено, в това число и на законодателна активност, с цел да ги обучим по какъв начин се написа управническа стратегия и не в екселска таблица. Идва време за съществени диалози за България ".

Утре стартират срещите на ГЕРБ-СДС с останалите парламентарно показани партии - в 11 с Движение за права и свободи, в 13 часа с Българска социалистическа партия, в 15 с " ИТН ", а в петък в 11 часа е срещата с " Възраждане ". Всички са удостоверили, че ще участват. След серията експертни диалози, следват и лидерски срещи.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР