ГЕРБ-СДС ясно са декларирали, че ако един ден влезе в

...
ГЕРБ-СДС ясно са декларирали, че ако един ден влезе в
Коментари Харесай

Борисов предлага преговори на партиите за Изборния кодекс

ГЕРБ-СДС ясно са заявили, че в случай че един ден влезе в зала този Изборен кодекс, те ще отдръпват оставането на публичния съвет и оставянето на регион " Чужбина ". Но няма да се откажат от хартиената бюлетина, само че и от машинното гласоподаване. Това сподели ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов откакто свика изключително съвещание на ПГ на партията.

" Продължаваме промяната " си търсят мотив да излязат от Народното събрание и да отидат на избори, тъй като апокалипсисът след тях е безвъзвратен, сподели още той. " Кирил и Асен го знаят и " Да, България " го знаят, само че са подхванали тактиката на безмълвие ", сподели Борисов.

" Водихме дълъг диалог с парламентарната група. Чудех се доста, когато на правната комисия приехме предлагането на Промяната на КПКОНПИ за какво излязоха от комисията. Всъщност те си търели мотив да счупят последното работещо Народно събрание. Това е нашият прочит, тъй като " атентат против демокрацията " да се назова агажимент стихотворец пред гласоподавателите за смесено гласоподаване с машини и хартия, не може да е антентат на демокрацията ", сподели Борисов.

Лидерът на ГЕРБ прикани депутатите да проявят здрав разсъдък, с цел да се резервира Народното събрание да работи. Той предложи да се върнат в зала - Изток или Запад, още през днешния ден, даже през уикенда и да обсъдят Изборния кодекс.



Очаквайте още детайлности!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР