ГЕРБ-СДС внесе в ЦИК документите си за регистрация на коалицията

...
ГЕРБ-СДС внесе в ЦИК документите си за регистрация на коалицията
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС се регистрира за предстоящите избори „2 в 1“

ГЕРБ-СДС внесе в ЦИК документите си за регистрация на обединението в двата идни избора - за президент и за Народно заседание. Десислава Атанасова изясни, че са събрани 27 хиляди подписа и за двете акции.

„ За всяка систематична партия е извънредно значимо да подхожда съществено към всеки тип избор. Сега сме в обстановка, в която през днешния ден завършват номинациите в нашите структури, когато ги обобщим ще съобщим коя е нашата кандидат-президентска двойка и нашите листи за народни представители “, добави тя.

Атанасова сподели още, че обединението ще заяви имената в законово открития период. По думите ѝ имената не са единственото значимо нещо, тъй като би трябвало да се приказва за изборния развой.

Снимка: Ладислав Цветков

„ Трябва да приказваме за плановете на един политически инженер – президента Румен Радев, тъй като хаосът, до който стигна цялата ни политическа система се дължи точно на разбъркването, което той направи “, уточни политикът от ГЕРБ.

Според нея в чужбина ще бъдат разкрити фрапантно по-малко секции. Допълни, че от значително значение е дали ще се броят разписките от машинния избор. Атанасова съобщи, че задачата им е да бъдат първа политическа мощ.

Снимка: Ладислав Цветков

Относно новия план на някогашните служебни министри Кирил Петков и Асен Василев и декларираната подготвеност за диалогичност от тяхна страна към ГЕРБ, при избрани условия, Атанасова сподели:

„ Радвам се, че някои от новите политически субекти са открили, че има смисъл да се води разговор с всеки, несъмнено, значими са резултатите от изборите. Естествено, че ще се води разговор по значимите цели за страната ни – застрашаващите рецесии и проблеми. Всички сме излъчени от хората, всички имаме свои стратегии, когато те се съблюдават – ние ще водим диалози с всяка показана в 47-ото Народно заседание мощ “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР